Small foot ® domeček pro panenky - 31% sleva

-31%
Small foot ® domeček pro panenky
2 895 4 207 1566
2 895,- Kč

Původní cena: 4 207,- Kč


Hodnocení:


Small foot ® domeček pro panenky z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Small foot ® domeček pro panenky .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Velký, stabilní dřevěný domeček pro panenky s detailním designem uvnitř i zvenku Otevřená přední část usnadňuje hraní 3 patra propojená 2 schody 5 místností a terasa nabízí prostor pro nápaditou hru Rozsáhlé vybavení z plastu s dřevěnými detaily pro realistickou zábavu při hře Skutečný zvonek na zazvonění, posuvné dveře, otevírací okna, noční stolek se zásuvkami Světlý exteriér a modern e barevné schéma neutrální, aby ladilo s vybavením obývacího/dětského pokoje Rozměry a hmotnost: Rozměry v sestaveném stav...u (délka x šířka x výška): 63 x 32 x 76 cm. Rozměry manželského lůžka (délka x šířka x výška): 14 x 13 x 11 cm. Hmotnost: 8 kg Materiál a péče: Materiál: dřevo, plast, ostatní, látka Součástí dodávky je: 1 x small foot ® Městská vila Doll's House Pozor: bez dekorací a příslušenství. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Nebezpečí udušení kvůli malým částem, které mohou být spolknuty! Návod: small foot ® Domeček pro panenky Městská vila

Produkt je výrobek značky Small Foot ,distribuovaný s EAN kódem 4020972118028.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Přírodní
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

445,- Kč
295,- Kč
Detail
742,- Kč
614,- Kč
Detail
321,- Kč
201,- Kč
Detail
2 900,- Kč
2 752,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Small foot ® domeček pro panenky a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Small Foot a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Small Foot najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Small foot ® domeček pro panenky
Právě si prohlížíte... - 31% sleva

2895,- Kč