Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá

Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá
Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá
Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá
Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá
139 139 397
139,- Kč

Původní cena: 139,- Kč


Hodnocení:


Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá .

Detailní informace

Cestovní sluchátka Koss KPH7W jsou tvořena jednoduchou náhlavní konstrukcí s měkkými náušníky, které zajistí pohodlné používání, zejména na cestách. Sluchátka jsou určena především nenáročným uživatelům, kteří rychlost a jednoduchost upřednostňují před profesionální zvukovou kvalitou. Hodnota 91 decibelů bez problému pokryje všechny škály hlasitosti, které vám mohou vyhovovat, a a frekvenční rozsah 80 - 18000 Hz se postará o spolehlivou reprodukci všech slyšitelných tónů. K dostání v atraktivní bílé barvě, sluchátka jsou vybavena audiokonektore...m 3,5 mm. Doživotní záruka:Na toto zařízení značky KOSS se vztahuje dle § 612 a násl. zák. č. 40/1964 (Občanský zákoník) zákonná záruka v délce 24 měsíců od data prodeje spotřebiteli.Doživotní záruka je garance firmy KOSS, že prostřednictvím oficiálního dovozce bude zařízení opraveno nebo vyměněno prvnímu majiteli po celý jeho život a to v případě jakékoliv elektrické či mechanické závady pouze za aktuální manipulační poplatek. Výše tohoto poplatku činí 300 Kč za každé uplatnění Doživotní záruky. Spotřebitelé registrovaní na www.dozivotnizaruka.cz nebo prostřednictvím telefonu mají garantovanou sníženou sazbu manipulačního poplatku ve výši 50 Kč. Oba poplatky mohou být zvýšeny o případné náklady na poštovné či přepravné k zákazníkovi.Více informací k doživotní záruce na stránkách www.dozivotnizaruka.cz. Výrobek je dodáván s aktivačním kódem doživotní záruky.

Produkt je výrobek značky Koss ,distribuovaný s EAN kódem 0021299184936.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Koss a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Koss najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sluchátka přes hlavu Koss KPH/7, bílá
Právě si prohlížíte...

139,- Kč