Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms®

Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms®
1 490 1 490 729
1 490,- Kč

Původní cena: 1 490,- Kč


Hodnocení:


Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® .

Detailní informace

Praktická sklopná páka pro SCORPION EVO 3 Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® je precizně zpracovaná natahovací páka, designovaná speciálně pro oblíbený samopal CZ SCORPION EVO 3. Páka je velice praktická, jelikož je proti klasické páce sklopná. Pokud hledáte praktickou natahovací páku pro váš samopal, je tento produkt právě pro vás. Páku vyrábí česká firma Ascalon Arms®. Ta nabízí široké množství tuningových doplňků, náhradních dílů a příslušenství pro samopaly SCORPION EVO 3. Náhradní díly jsou vyrobeny z vysoce o...dolných materiálů a prochází náročným testováním, aby vám zaručily nejvyšší možnou kvalitu a spolehlivost. Díly jsou dodávány včetně veškerého potřebného příslušenství pro bezproblémovou výměnu. 
Benefity, o kterých musíte vědět:precizní zpracovánísklopná konstrukceodolné materiályčeská výrobapečlivě testovánosnadná výměnadesignováno pro SCORPION EVO 3

Produkt je výrobek značky Ascalon Arms®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms® a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ascalon Arms® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ascalon Arms® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sklopná natahovací páka EVO 3 Ascalon Arms®
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč