Skip Hop Koloběžka 3 v 1 Jednorožec - 17% sleva

-17%
Skip Hop Koloběžka 3 v 1 Jednorožec
1 996 2 417 740
1 996,- Kč

Původní cena: 2 417,- Kč


Hodnocení:


Skip Hop Koloběžka 3 v 1 Jednorožec z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Skip Hop Koloběžka 3 v 1 Jednorožec .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 12 měsíců Jednorožec Design je navržen tak, aby rostl s dětmi ve třech fázích. Podporuje rozvoj motoriky, rovnováhy a koordinace hravou formou. První fáze, pro fázi učení chůze, motivuje malé děti k tlačení a tahání koloběžky jako vozíku. Ve druhé fázi se vozík přemění na sedadlo a slouží tak jako posuvné vozidlo. Po vyjmutí sedadla se z věrného společníka stane koloběžka. Tlačítko na přední straně aktivuje světla, zvukové signály a zábavné zvukové efekty. Maximální nosnost až 20 kg Rozměry a hmotnost: Rozměry ve... smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 57,8 x 34,3 x 52,1 cm Hmotnost: 3,65 kg Materiál a péče: Materiál: plast a ocel Pokyny pro údržbu: Čistěte vlhkým hadříkem Součástí dodávky je: Koloběžka 3 v 1 jednorožec Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění: Je nutná montáž dospělými osobami. Aby se snížilo riziko zranění, je nutný dohled dospělých. Nikdy nepoužívejte v dopravě, v blízkosti motorových vozidel, na strmých svazích nebo schodech, v bazénech nebo jiných vodních plochách; vždy noste obuv a nikdy nepoužívejte více než 1 jezdce. Nevhodné pro děti s hmotností 20 kg a více. Tato hračka nemá brzdu. Měli byste nosit ochranné pomůcky, jako je helma, rukavice, chrániče kolen a loktů. Nesmí se používat v silničním provozu.

Produkt je výrobek značky Skiphop ,distribuovaný s EAN kódem 194133090172.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

2 465,- Kč
2 010,- Kč
Detail
339,- Kč
286,- Kč
Detail
1 210,- Kč
1 049,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Skip Hop Koloběžka 3 v 1 Jednorožec a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Skiphop a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Skiphop najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Skip Hop Koloběžka 3 v 1 Jednorožec
Právě si prohlížíte... - 17% sleva

1996,- Kč