Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

SimplyMED Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH - 18% sleva

-18%
SimplyMED Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


SimplyMED Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným SimplyMED Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH .

Zlevněné zboží

Mějte svůj krevní tlak stále pod kontrolou s pažním digitálním tlakoměrem SimplyMed. Tlakoměr je plně automatický profesionální přístroj pro přesné měření systolického i diastolického krevního tlaku a tepové frekvence v pohodlí domova . Měření snadno zahájíte stiskem jediného tlačítka , o správné nafouknutí manžety se nemusíte starat, vše probíhá plně automaticky . Výsledek měření se poté zobrazí na přehledném displeji , stejně jako průměrná hodnota tří posledních výsledků měření. Tonometr je vybaven vyhodnocením krevního tlaku podle pokynů Svě...tové zdravotnické organizace, které vám pomůže s rychlou orientací: semafor vyhodnotí naměřenou hodnotu barevnou vizualizací (zelená = průměrný krevní tlak, žlutá = lehká hypertenze, oranžová nebo červená = střední až těžká hypertenze). Indikátor nepravidelného tepu (IHB) analyzuje pulzní frekvenci a detekuje nepravidelný srdeční tep během měření krevního tlaku.

Produkt je výrobek značky Simplymed ,distribuovaný s EAN kódem 6953825906252.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

SimplyMED Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Simplymed a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Simplymed najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

SimplyMED Pažní digitální tlakoměr s adapterem U80EH
Právě si prohlížíte... - 18% sleva

699,- Kč