Sigikid ® Plyšová ovečka, Green

Sigikid ® Plyšová ovečka, Green
1 094 1 094 1353
1 094,- Kč

Původní cena: 1 094,- Kč


Hodnocení:


Sigikid ® Plyšová ovečka, Green z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Sigikid ® Plyšová ovečka, Green .

Detailní informace

PŘÍRODNÍ - UDRŽITELNÝ - SPRAVEDLIVÝ - EKOLOGICKÝ - ORGANICKÝ: Udržitelné výrobky, poctivě a zodpovědně vyrobené v Evropě, přírodní materiály z kontrolovaného ekologického pěstování a esteticky propracovaný Design jsou základy, na které sigikid klade důraz při vytváření řady Green . Všechny látky použité v této sérii jsou 100% ekologické - svrchní látky pocházejí z kontrolovaného ekologického pěstování (kbA) a jako výplňový materiál je použita panenská ovčí vlna. Barviva a povrchové úpravy použité v této kolekci jsou rovněž ekologicky a zdravotn...ě nezávadné. Kolekce Green plyšových hraček v příjemných barvách zaujme použitým vysoce kvalitním tkaným plyšem a dětským Design . Materiál je úžasně měkký a působí hapticky. Krémově bílá ovečka se doporučuje pro děti již od narození, a je proto ideálním dárkem k narození nebo křtu. Malé dětské ručičky ho mohou báječně uchopit za ruce, nohy a uši a prozkoumat ho. Jak dítě roste, stává se 27 cm velký plyšák jeho věrným společníkem a kamarádem na hraní. Je připraven na mnoho úžasných dobrodružství se svým malým lidským přítelem. Oči a ústa jsou ručně vyšívané s láskou. sigikid klade zvláštní důraz na vybrané materiály a promyšlené Design a stojí za plyšovými výrobky, které vzbuzují emoce a přinášejí rodičům i dětem dobrý pocit. Již více než 50 let se sigikid řídí jasnou zásadou: FIRST CLASS PRO DĚTI! Od samého začátku děláme svět rodin přítulnějším a barevnějším. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 27 x 11 x 10 cm. Materiál: 100 % bavlna, výplň: 100 % panenská vlna Čištění: Cyklus praní vlny při 30 °C Věk: od 0 měsíců

Produkt je výrobek značky Sigikid ,distribuovaný s EAN kódem 4001190395231.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Materiál: Bio-bavlna
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

SIGIKID Muchláček Lolo Lombardo

Modrá / 100% bavlna / Pro muže / Sigikid
679,- Kč
Detail
218,- Kč
Detail
124,- Kč
Detail
1 898,- Kč
1 833,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sigikid ® Plyšová ovečka, Green a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sigikid a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sigikid najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sigikid ® Plyšová ovečka, Green
Právě si prohlížíte...

1094,- Kč