Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sigikid ® Music Box Fox Green Collection - 9% sleva

-9%
Sigikid ® Music Box Fox Green Collection

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sigikid ® Music Box Fox Green Collection z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Sigikid ® Music Box Fox Green Collection .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 0 měsíců Roztomilá cca 23 cm vysoká hrací skříňka s liškou je plyšová hračka s integrovaným hudebním mechanismem. Roztomilá liška s přátelským obličejem je vyrobena z plyše Nicky a Teddy z organické bavlny a vyplněna 100% panenskou ovčí vlnou. Díky měkkým materiálům je hračka pro děti příjemná a zajímavá. Hudební box s jednou z pěti náhodně vybraných melodií na spaní je ideálním společníkem pro miminka a batolata. Mechanický hudební mechanismus lze spustit pouhým zatažením za kroužek z bukového dřeva. Liška je ta...ké skvělá na hraní a mazlení: Četné možnosti úchopu, jako jsou ručičky, nožičky a ouška, pomáhají dětem rozvíjet jejich motorické schopnosti. Zlatožlutý šátek je pevně připevněn, aby se nedal spolknout. Oči a ústa jsou s láskou vyšívané. Hudební skříňka je vhodná pro miminko od samého začátku a často se umisťuje na bříško maminky ještě před narozením. Akreditované zkušební ústavy neustále provádějí testy během vývoje a výroby výrobků v souladu se směrnicí 2009/48/ES o hračkách. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 23 x 11 x 10 cm Hmotnost: 0,24 kg Materiál a péče: Materiál: 100% organická bavlna, 100% panenská vlna, dřevěný kroužek z buku. Péče: Příjemně měkké tkaniny jsou vysoce kvalitní a vydrží časté praní v pračce v cyklu pro vlnu - před praním vlny vyjměte hrací skříňku. Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění. Hudební mechanismus se nesmí dostat do rukou kojenců a malých dětí a po umytí musí být vložen zpět do hrací skříňky!

Produkt je výrobek značky Sigikid ,distribuovaný s EAN kódem 4001190397488.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Materiál: Bio-bavlna
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

693,- Kč
585,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sigikid ® Music Box Fox Green Collection a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sigikid a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sigikid najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sigikid ® Music Box Fox Green Collection
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

1115,- Kč