Sigikid ® Lunchbox Traktor

Sigikid ® Lunchbox Traktor
237 247 517
237,- Kč

Původní cena: 247,- Kč


Hodnocení:


Sigikid ® Lunchbox Traktor z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Sigikid ® Lunchbox Traktor .

Detailní informace

Krabičky na oběd sigikid jsou nejen vhodné pro děti, ale také stabilní a praktické. Světle modrá krabička na svačinu s praktickou velikostí a traktorem na víku je ideální na svačinu mezi jídly, a proto je ideálním společníkem pro děti - ať už do školy, školky nebo na volný čas. Díky vyjímatelné misce na syrovou stravu lze ovoce a zeleninu skladovat odděleně. Svačina tak zůstane ap petit lich a nerozmočí se. Pevné houpací zátky zajišťují pevné uzavření plechovky a zároveň umožňují snadné otevření. Zdraví vašeho dítěte je na stránkách sigikid nej...vyšší prioritou. To zahrnuje vysoký standard kvality při vývoji a výrobě a speciální výběr materiálů. Krabička na svačinu je vyrobena z polypropylenu (PP), který je bezpečný pro potraviny, neobsahuje žádná změkčovadla, a proto je přirozeně bez obsahu BPA. Materiál má dobré bariérové vlastnosti vůči tukům a vlhkosti a je odolný i vůči slabým kyselinám například z ovoce nebo nakládané zeleniny. Kromě toho je PP žáruvzdorný až do 100 stupňů a snadno recyklovatelný. Pokyny pro péči: Sklenici a oddělenou přihrádku na ovoce lze mýt v myčce nádobí. Víko by se naopak mělo umývat ručně, aby se zachoval krásný motiv. Mimochodem, výrobce nabízí celou řadu vhodných náhradních víček s veselými motivy oblíbených dětských motivů - tím je zajištěna větší rozmanitost svačin. Bílé kyvné zátky jsou k dispozici také jako náhradní díly. Akreditované zkušební ústavy neustále provádějí testy při vývoji a výrobě výrobků v souladu s německým zákoníkem pro potraviny a krmiva (LFGB). Značka sigikid představuje výrobky vhodné pro děti, které vzbuzují emoce a přinášejí rodičům i dětem dobrý pocit. Již více než 50 let se sigikid řídí jasnou zásadou: FIRST CLASS FOR KIDS! Od samého začátku děláme svět rodin útulnějším a barevnějším. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 17 x 11 x 7 cm Materiál: 100 % polypropylen Péče: Dóza je vhodná do myčky, víko myjte ručně. Věk: od 24 měsíců Pozor Víko nepolévejte vroucí vodou, motiv by se mohl rozmazat! Před prvním použitím je opláchněte. Víko nelze mýt v myčce nádobí!

Produkt je výrobek značky Sigikid ,distribuovaný s EAN kódem 4001190252008.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Styl: Pro muže
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

684,- Kč
Detail
593,- Kč
559,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sigikid ® Lunchbox Traktor a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sigikid a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sigikid najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sigikid ® Lunchbox Traktor
Právě si prohlížíte...

237,- Kč