Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sigikid ® Hrací rohy Forest Green Collection

Sigikid ® Hrací rohy Forest Green Collection

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sigikid ® Hrací rohy Forest Green Collection z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Sigikid ® Hrací rohy Forest Green Collection .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 měsíců Detaily připojené k aktivní hračce pro vidění, uchopení, hmat a sluch povzbuzují dítě ležící na bříšku, aby zvedlo hlavu a objevilo vzrušující prvky - zatímco dítě leží měkce a bezpečně na půlkruhovém polštářku, který je 100% vyplněn panenskou ovčí vlnou. Kroužek ze sukovitého bukového dřeva je hmatově rozmanitý - není ošetřený, je hladký a příjemně se drží v ruce. Roztomilý ježek s pískátkem, žalud s chrastítkem a listy s integrovanou praskající fólií l aden vybízejí k dotyku. Tyto akustické podněty při...nášejí dítěti radost a jsou skvělou odměnou za úspěšné pokusy o uchopení. Hrací roh podporuje smyslové, motorické a kognitivní schopnosti dítěte. sigikid klade zvláštní důraz na vybrané materiály a promyšlený design. Design Akreditované zkušební ústavy neustále provádějí testy během vývoje a výroby výrobku v souladu se směrnicí 2009/48/ES o bezpečnosti hraček. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 33 x 37 x 10 cm Hmotnost: 0,35 kg Materiál a péče: Polštářek přesvědčí malé i velké svými příjemnými barvami, je vhodný pro děti Design a je vyroben z vysoce kvalitního materiálu: jedna strana je vyrobena z béžového žakáru se vzorem větrníku, druhá z nadýchaného tkaného plyše v měděné hnědé barvě - všechny vnější materiály jsou vyrobeny ze 100% organické bavlny. Všechny tkaniny jsou jako obvykle vysoce kvalitní a lze je prát na 30 °C v pračce v programu pro vlnu.

Produkt je výrobek značky Sigikid ,distribuovaný s EAN kódem 4001190397112.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Hnědá
  • Materiál: Bio-bavlna
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

915,- Kč
Detail
124,- Kč
121,- Kč
Detail
814,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sigikid ® Hrací rohy Forest Green Collection a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Sigikid a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Sigikid najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sigikid ® Hrací rohy Forest Green Collection
Právě si prohlížíte...

1836,- Kč