Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Semix Klíčené ovesné vločky bez lepku 300 g

Semix Klíčené ovesné vločky bez lepku 300 g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Semix Klíčené ovesné vločky bez lepku 300 g z kategorie zdraví a krása, zdravotní péče, fitness a výživa, se slevou kupte přes Chci.cz.

VivantisZískejte tento produkt se slevou z obchodu Vivantis a budete spokojení s dodaným Semix Klíčené ovesné vločky bez lepku 300 g .

Detailní informace

Neobyčejná nutriční hodnota ovsa je dána zejména vysokým obsahem bílkovin s vhodným poměrem jednotlivých minokyselin. Obsahuje aminokyseliny methionin a lyzin, důležitý je i vysoký obsah kyseliny linolové. Dále pak sacharidy s vysokým obsahem rozpustné vlákniny. Jedná se o komplexní polysacharidy obsahující β-glukany. Oves jsme nechali naklíčit, v ideální moment jej tepelně ošetřili, zabalili. Garantujeme díky tomu trvanlivost 8 měsíců - bez použití éček či cukru. Výrobek je vhodný i pro celiaky a vegany. KLÍČENÍM OVSA: · Dochází ke koncentraci... hodnotných nutrientů - zejména antioxidantů, proteinů a vlákniny, čímž zvyšujeme jeho výživovou hodnotu · Lepší stravitelnost - při klíčení dochází v ovsu k procesům, které jej lépe připraví pro naše zažívání · Okamžitá konzumace - ovesné vločky můžete ihned konzumovat, není je potřeba nijak tepelně upravovat. Dají se dobře kousat, jsou měkké, jemně křupavé s lehkou sladovou chutí, bez hořkých tónů typických pro surové zrno. Výživové údaje na 100 g: Energie 1636 kJ / 388 kcal Tuky 6,3 g z toho nasycené 1 g Sacharidy 63 g z toho cukry 2,2 g Vláknina 7,2 g Bílkoviny 16 g Sůl 0,01 g

Produkt je výrobek značky Semix ,distribuovaný s EAN kódem 8595674905888.

Procházet zboží z kategorie Zdraví a krása Semix, Zdravotní péče Semix, Fitness a výživa Semix.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Semix Klíčené ovesné vločky bez lepku 300 g a další podobné zlevněné zboží z kategorie zdraví a krása sleva, zdravotní péče sleva, fitness a výživa sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Semix a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Semix najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Semix Klíčené ovesné vločky bez lepku 300 g
Právě si prohlížíte...

51,- Kč