Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá - 27% sleva

-27%
Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá
Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá
Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá
Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá
29 999 40 999 331
29 999,- Kč

Původní cena: 40 999,- Kč


Hodnocení:


Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

ScontoZískejte tento produkt se slevou z obchodu Sconto a budete spokojení s dodaným Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá .

Zlevněné zboží

Elegantní sedací souprava KOLTON se stane atraktivní dominantou vašeho obýváku a zároveň vám přinese dostatek pohodlí. Reprezentativní vzhled a praktické funkce, které snadno přizpůsobíte aktuálním potřebám, jsou největšími přednostmi této sedačky. Díky velkorysému sedáku a **kvalitnímu pěnovému jádru s vlnovým odpružením** nechybí dostatečný prostor ani pohodlí. Určitě oceníte **potah zabraňující absorpci rozlitých tekutin**. Pokud rozlijete kávu nebo jinou tekutinu, kapky zůstanou na povrchu látky. Soupravu můžete také **rozložit na lůžko** u...rčené pro příležitostné přespání. **Integrovaný úložný prostor** zase poskytne místo pro lůžkoviny. Díky nožkám působí sedačka lehce, a navíc se pod ní snadno bude udržovat pořádek. **Celočalouněné provedení** vám dává možnost umístit sedací soupravu ke stěně nebo do prostoru. S rohovou sestavou KOLTON vytvoříte u vás doma útulný, relaxační obývací prostor.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Sedací souprava KOLTON pravá, hnědá
Právě si prohlížíte... - 27% sleva

29999,- Kč