Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Scout Sunny II Exkluzivní sada 4ks. Safety Light Pohádkový les - 37% sleva

-37%
Scout Sunny II Exkluzivní sada 4ks. Safety Light Pohádkový les

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Scout Sunny II Exkluzivní sada 4ks. Safety Light Pohádkový les z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Scout Sunny II Exkluzivní sada 4ks. Safety Light Pohádkový les .

Zlevněné zboží

Scout Sunny II. Úzký, ale silný! Buben: Štíhlý, stabilní a flexibilní. Uvnitř: Rostoucí systém popruhů, nové ramenní popruhy, ergonomická měkká záda, pohodlný bederní pás v nové šířce, pohodlná magnetická západka. Uvnitř: Záda vyztužená sklolaminátovými tyčemi - pro ještě ergonomičtější rozložení nákladu, flexibilní přední a boční kapsy, mnoho přihrádek a funkcí. Exkluzivní funkce: Modely Scout Genius , Alpha a Sunny II se speciálními funkcemi. Na těle školní aktovky jsou motivy Safety - Light s blikajícími světelnými vodítky LED. Scout Premium... má integrovanou kolébkovou rukojeť, retroreflexní detaily a v případě dívčího motivu navíc propracované oboustranné flitry. Brašna je dodávána s dobíjecí Power bankou s funkcí svítilny, která napájí světelné průvodce LED. Inovativní, výškově nastavitelný systém postrojů S integrovaným bederním pásem - uleví tělu v každé fázi růstu tím, že přenese váhu na boky. Bederní pás v nové šířce Pohyblivě připevnitelné a odnímatelné pro pohodlné přenášení bez námahy. Integrovaný, výškově nastavitelný hrudní popruh Udržuje popruhy na ramenou i při pohybu. Řemínek pro kontrolu polohy Pro optimální přizpůsobení v oblasti ramen. Nové ramenní popruhy ve tvaru S S dvouvrstvým polstrováním, prodyšnou síťovinou a bezpečnostními odrazkami - v optimální šířce (cca 5 cm) a délce (nejméně 50 cm). Prodyšné, na tělo tvarované polstrování zad S měkkou síťovinou, navrženou na základě poznatků předního světového výrobce v oblasti skenování těla, společnosti Human Solution s. Velmi snadné použití magnetického zámku Intuitivní otevírání - samočinné zavírání při zavřeném víku. Rozměrově stabilní Kvůli pevnému tělu. Prostorná, rozdělená vnitřní přihrádka Pro optimální organizaci a balení šetrné k zádům. Velká přední kapsa Ideální do kufříku nebo chlebníku. Široké otevírání, robustní víko S jízdním řádem. Velké boční kapsy S integrovaným rozpěrným klínem pro plnění podle potřeby a vypouštěcím otvorem pro bezpečnou přepravu nápojů. Stabilní spodní zásobník Se čtyřmi nožičkami pro zajištění stability a ochranu proti pronikání vlhkosti zespodu. Sada se skládá z: Scout Sunny II Exkluzivní Safety Light pohádkový les, sportovní taška, 23dílný kufřík a kufřík na lenošku. robustní školní taška s ergonomickými měkkými zády, systémem pásů, který roste s dítětem, velkou přední kapsou a 2 plochými bočními kapsami. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): přibližně 29 x 39 x 22 cm Objem: cca 19,5 l (každá včetně přední kapsy a 2 bočních kapes) Hmotnost: cca 1,1 kg (bez bederního pásu) Exklusivní verze řady Sunny II - Safety Light : S blikajícími světelnými vodítky LED a retroreflexními detaily. Dobíjecí banka Power s funkcí svítilny

Produkt je výrobek značky Scout ,distribuovaný s EAN kódem 4007953437323.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

7 080,- Kč
Detail
7 532,- Kč
Detail
7 532,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Scout Sunny II Exkluzivní sada 4ks. Safety Light Pohádkový les a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scout a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scout najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Scout Sunny II Exkluzivní sada 4ks. Safety Light Pohádkový les
Právě si prohlížíte... - 37% sleva

4881,- Kč