Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Scooli školní aktovka EasyFit Dreamland, 5 ks. - 20% sleva

-20%
Scooli školní aktovka EasyFit Dreamland, 5 ks.

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Scooli školní aktovka EasyFit Dreamland, 5 ks. z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Scooli školní aktovka EasyFit Dreamland, 5 ks. .

Zlevněné zboží

Štíhlá školní aktovka EasyFit od Scooli je spolehlivým společníkem do základní školy. Díky certifikovaným ergonomickým prvkům, chytrým funkcím a módním motivům jsou chlapci a dívky připraveni začít chodit do školy s touto školní aktovkou. Ponořte se do kouzelného světa s Dream land! Fialová školní taška s hvězdami a duhou vypadá velmi mysticky print s. Třpytivé flitry promění jednorožce ve vysokého light . Přehled všech funkcí školní tašky EasyFit z Scooli : Ergonomické Ergonomické, prodyšné polstrování zad se přizpůsobuje anatomickému tvaru za...d dítěte a zaručuje pohodlí při nošení. Zvláště podpůrné polstrování v bederní oblasti zabraňuje propadání zad. Prodyšný materiál polstrování odvětrává oblast zad. Praktické popruhy a popruhy na přenášení Odnímatelný hrudní popruh zajišťuje popruhy přes ramena a váha je přenášena šetrně na zádech. Díky nastavitelným popruhům je brašna umístěna blízko zad a pohodlně se nosí. K bedernímu pásu lze pomocí oček připevnit samostatně dostupný bederní pás, aby se váha rozložila na ramena a boky. Snadno se připevňuje pomocí suchého zipu. Široké a polstrované ramenní popruhy ve tvaru písmene S se síťovanou vložkou poskytují pohodlí a zabraňují otlakům nebo odřeninám. Lehké Brašna váží jen přibližně 1 kg, takže nepřidává na hmotnosti. Úzký střih Díky svému úzkému střihu je školní aktovka vhodná i pro drobné děti. Praktické dělení interiéru Udržuje pořádek a těžké knihy jsou umístěny blízko zadní strany. Kapacita Školní brašna o objemu přibližně 18 litrů nabízí dostatek prostoru pro školní pomůcky. Viditelné Školní brašna EasyFit je vybavena odrazkami Oralite a zajišťuje dobrou viditelnost na ulicích. Reflexní prvky Oralite jsou na přední kapse, na boku víka a na ramenních popruzích školní tašky. Přídavná odrazka na zámku přispívá k bezpečnosti silničního provozu. Magnetický zámek Brašna je vybavena magnetickým zámkem Fidlock®, který se snadno otevírá a sám zavírá. Odolné Díky voděodolnému a odolnému materiálu a vysoce kvalitnímu, testovanému provedení je školní brašna EasyFit věrným společníkem po celá školní léta. Vodoodpudivé Povrstvený materiál a vodoodpudivé zipy chrání obsah školní brašny. Ochrana proti úniku Voděodolné boční kapsy s praktickou plastovou výpustí chrání obsah před rozlitím tekutin. 5dílná sada Školní brašna EasyFit se dodává v sadě, která se skládá z: Naplněná školní taška s kvalitními pastelkami Eberhard Faber, sáček na cvičky, penál, odnímatelný kroužek na klíče. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 29 x 33 x 36,5 cm Hmotnost (kompletní sada): 1,46 kg Ergonomické vlastnosti Odrazné plochy Oralite pro dobrou viditelnost Odnímatelný kroužek na klíče S třpytivými flitry Věk: od 5 let

Produkt je výrobek značky Scooli ,distribuovaný s EAN kódem 4043946300663.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Fialová
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

1 979,- Kč
1 776,- Kč
Detail
667,- Kč
550,- Kč
Detail
370,- Kč
306,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Scooli školní aktovka EasyFit Dreamland, 5 ks. a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Scooli a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Scooli najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Scooli školní aktovka EasyFit Dreamland, 5 ks.
Právě si prohlížíte... - 20% sleva

3158,- Kč