Schleich ® Horse box s Horse Club Tori & Prince ss 42437

Schleich ® Horse box s Horse Club Tori & Prince ss 42437
949 983 932
949,- Kč

Původní cena: 983,- Kč


Hodnocení:


Schleich ® Horse box s Horse Club Tori & Prince ss 42437 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Schleich ® Horse box s Horse Club Tori & Prince ss 42437 .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Věk: od 5 let Tematický svět: Horse Club Box pro koně s HORSE CLUB Tori & Prince ss z schleich ® HORSE CLUB je s láskou navržen. Stužka pro vítěze, zlatá medaile a pohár ukazují společné jezdecké úspěchy plně pohyblivé dívčí postavy Tori a její krásné fríské klisny Prince ss. Tori umí sedět, stát a dosáhnout! Stěny krabice jsou zdobeny pěknými samolepkami, na které lze psát podle potřeby. Střecha je odnímatelná a slouží také jako samostatný úložný prostor. Uzdečka, otěže a sedlo jsou připraveny na další trénink - stejně ...jako mrkev za odměnu. Zatímco klisna spokojeně stojí u koryta a napáječky, Toriina lus tiger čivava Beauty se prohání kolem boxu. Figurky schleich ® jsou věrně vymodelované a představují výchovně hodnotnou hru. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 20 x 20 x 17 cm Hmotnost: 0,587 kg Součástí dodávky je: 1 x box pro koně 1 x dívka 1 x fríská klisna 1 x čivava 1 x sedlo 1 x uzdečka a otěže 1 x volán 1 x napájecí žlab 1 x mrkev 1 x šálek 1 x zlatá medaile 2 x stuha Victory 1 x přilba Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení!

Produkt je výrobek značky Schleich ,distribuovaný s EAN kódem 4059433572666.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Pestrobarevná
  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Schleich ® Horse box s Horse Club Tori & Prince ss 42437 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schleich a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schleich najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schleich ® Horse box s Horse Club Tori & Prince ss 42437
Právě si prohlížíte...

949,- Kč