Schleich Duhový jednorožec s křídly 70576 - 14% sleva

-14%
Schleich Duhový jednorožec s křídly 70576
354 411 2280
354,- Kč

Původní cena: 411,- Kč


Hodnocení:


Schleich Duhový jednorožec s křídly 70576 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Schleich Duhový jednorožec s křídly 70576 .

Zlevněné zboží

Jednorožec žije schovaný v horách na duhovém ostrově. Křídla září ve všech barvách duhy, ještě výrazněji než u ostatních bytostí tohoto tajemného ostrova. Okřídlený duhový jednorožec bere svého malého na své lety ostrovem až na konec duhy. Elfové už je znají a mají je moc rádi. Vždy, když je vidí, tleskají a jásají a těší se na den oslavy duhy. Protože v tem dem oba jednorožci elfy navštíví a společně oslavují. Je to nejkrásnější a nejbarevnější svátek v celé zemi Bayala. Všude jsou hosté, aby přivítali kouzelná létající stvoření a obdivovali j...ejich krásu. Chcete slavit s nimi? Víte že Občas létá duhový jednorožec tak vysoko do oblah, že splyne s duhou. Podrobnosti: Téma: Bayala Rozměry: 15 x 16 x 18 cm Věk: od 3 let Upozornění Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které by mohly být spolknuty. Nebezpečí udušení!

Produkt je výrobek značky Schleich ,distribuovaný s EAN kódem 4059433469195.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

294,- Kč
266,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schleich Duhový jednorožec s křídly 70576 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schleich a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schleich najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schleich Duhový jednorožec s křídly 70576
Právě si prohlížíte... - 14% sleva

354,- Kč