Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Schleich bayala elf café 42526 - 9% sleva

-9%
Schleich bayala elf café 42526

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schleich bayala elf café 42526 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Schleich bayala elf café 42526 .

Zlevněné zboží

Nová elfí kavárna blossom od Schleich ® bayala® má vše, co potřebujete pro příjemné odpolední povídání u kávy mezi elfy. Když Eyela a Feya otevřou květinu, první, co Feya udělá, je, že si uváže připínací zástěru a z kávovaru na pultu uvaří čerstvou kávu pro svou nejlepší kamarádku Eyelu. Pohodlně se usadí na židli u jídelního stolu, kde už na ni čeká talíř s lahodným borůvkovým koláčem. A roztomilé růžové hříbě jednorožce s koláčkovým tetováním a třpytivou hřívou dostane také kousek borůvkového dortu z vitríny na pultu. Miluje ho nade vše. Když... Feya nakrmí své přátele, sama si ráda dá další kávu. Poté si všichni tři vyzdobí pult a stěny barevnými samolepkami, které lze používat opakovaně. Než odejdou, jednoduše květinu elfí kavárny zase zavřou, dokud tu příště nestráví pohodové odpoledne. Podrobnosti o produktu: Rozměry (délka x šířka x výška): 35 x 22 x 20 cm Tématický svět: bayala Opakovaně použitelné samolepky poskytují neomezenou zábavu při zdobení Květ lze otevřít a zavřít Figurky s pohyblivým ramenem Se zástěrou k připevnění Figurky Schleich ® jsou věrně vymodelované a představují výchovně hodnotnou hru. Obsah: 1x kávový el aden s vitrínou a pultem, 1x jídelní stůl, 1x židle, 1x skřítek Cafe Feya, 1x skřítek Cafe Eyela, 1x hříbě jednorožce, 1x kávovar, 1x talíř, 1x lucerna, 1x pohár, 2x kus borůvkového dortu , 1x látkový polštářek, 1x zástěra. Věk: od 5 let Pozor Nevhodné pro děti do 3 let. Obsahuje malé části, které lze spolknout. Nebezpečí udušení!

Produkt je výrobek značky Schleich ,distribuovaný s EAN kódem 4059433355672.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Styl: Pro ženy
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

532,- Kč
438,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schleich bayala elf café 42526 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schleich a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schleich najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schleich bayala elf café 42526
Právě si prohlížíte... - 9% sleva

786,- Kč