Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Schleich ® Antarktická expedice 42624 - 11% sleva

-11%
Schleich ® Antarktická expedice 42624

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Schleich ® Antarktická expedice 42624 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Schleich ® Antarktická expedice 42624 .

Zlevněné zboží

Podrobnosti o produktu: Věk: od 3 let Tématický svět: Divoký život Jestli existuje prostředí, které je ještě nebezpečnější než ledová child Antarktida, pak je to dětský pokoj. Kdo říká, že tučňáci nemohou řídit psí spřežení? Nebo že husky nemůže provozovat iglú jako kavárnu? Podporuje nápaditou hru Iglú má odnímatelnou střechu Figurka má pohyblivé ruce/nohy Ranger se vejde do saní Vytvořte si celý svět pro své příběhy, od Antarktidy přes africkou džungli až po australské vnitrozemí. Žádné baterie, složité návody nebo nudná pravidla... jen stopr...ocentní dětská představivost. Skvělý dárek pro chlapce a dívky, kteří rádi reagují na volání divočiny. Rozměry a hmotnost: Rozměry ve smontovaném stavu (délka x šířka x výška): 24,5 x 6 x 18,7 cm Hmotnost: 0,24 kg Součástí dodávky je: 1 x Ranger Tom 2 x Husky 1 x mládě tučňáka císařského 2 x postroje pro zapřažení 1 x kufr 1 x mísa 2 x kosti 1 x obvaz 1 x dalekohled 1 x mast 1 x psí spřežení s krytem 1 x iglú se skluzavkou 1 x arch samolepek Varování a bezpečnostní pokyny: Upozornění : Nevhodné pro děti do tří let. Obsahuje malé části, které mohou být spolknuty. Nebezpečí udušení!

Produkt je výrobek značky Schleich ,distribuovaný s EAN kódem 4059433591216.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

363,- Kč
328,- Kč
Detail
411,- Kč
295,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Schleich ® Antarktická expedice 42624 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Schleich a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Schleich najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Schleich ® Antarktická expedice 42624
Právě si prohlížíte... - 11% sleva

648,- Kč