Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Savage Gear Wobler 3D Hard Pulsetail Roach Slow Sinking Koi Carp - 13,5cm 40g

Savage Gear Wobler 3D Hard Pulsetail Roach Slow Sinking Koi Carp - 13,5cm 40g

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Savage Gear Wobler 3D Hard Pulsetail Roach Slow Sinking Koi Carp - 13,5cm 40g z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným Savage Gear Wobler 3D Hard Pulsetail Roach Slow Sinking Koi Carp - 13,5cm 40g .

Detailní informace

Tato unikátní nástraha na daleké hody je založena na detailním 3D skenování skutečné živé plotice a nabízí úžasně realistickou akci s jemně pulzujícím ocasem a přímým pohybem při pomalém i rychlém stahování. Tato unikátní nástraha na daleké hody je založena na detailním 3D skenování skutečné živé plotice a nabízí úžasně realistickou akci s jemně pulzujícím ocasem a přímým pohybem při pomalém i rychlém stahování. Vydává také výrazný zvuk, který dráždí velké dravce k silným útokům. Díky perfektní vyváženosti při propadu a pulzujícímu ocasu se jed...ná o skvělou univerzální nástrahu. 3D skenované detaily Propracované barvy Pulzující akce ocasu Dráždivý zvuk Daleké hody SGY 1X trojháček: 13.5cm #4, 18cm #1

Produkt je výrobek značky Savage Gear ,distribuovaný s EAN kódem 5706301739759.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Savage Gear Wobler 3D Hard Pulsetail Roach Slow Sinking Koi Carp - 13,5cm 40g a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Savage Gear a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Savage Gear najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Savage Gear Wobler 3D Hard Pulsetail Roach Slow Sinking Koi Carp - 13,5cm 40g
Právě si prohlížíte...

349,- Kč