Safety 1st zábrana Easy Close Metal

Safety 1st zábrana Easy Close Metal
963 966 964
963,- Kč

Původní cena: 966,- Kč


Hodnocení:


Safety 1st zábrana Easy Close Metal z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Safety 1st zábrana Easy Close Metal .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: Ultraplochá spodní výztuha eliminuje riziko zakopnutí, zejména na horní části schodů. Rám ve tvaru písmene U se 4 tlakovými body zajišťuje pevné uchycení a nevyžaduje vrtání. Indikátor Secure Tech® ukazuje, zda je mřížka bezpečně zajištěna na svém místě. Sekundární západka chrání i to nejodvážnější dítě Ruční kolečka usnadňují rychlou instalaci a obnovení tlaku v případě narušení brány. Ergonomická rukojeť design umožňuje snadné otevírání jednou rukou pro rodiče, ale je těžká pro děti. Automatické připojení dveřního pane...lu k U-rámu podporuje otevírání brány jednou rukou. Mřížka může být otevřená, když nejsou v blízkosti děti. Extra široký otvor umožňuje snadný průchod Modern it oválný bar Design se hodí do většiny interiérů Pevný ocelový rám zaručuje trvanlivou kvalitu Vhodné pro otvory od 73 cm do 80 cm Lze prodloužit až na 108 cm pomocí samostatných nástavců. Rozměry a hmotnost: Rozměry (na šířku): 73 až 80 cm Hmotnost výrobku: přibližně 11 kg Materiál a péče: Pokyny pro údržbu: Otřete vlhkým hadříkem.

Produkt je výrobek značky Safety 1st ,distribuovaný s EAN kódem 3220660256594.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Safety 1st zábrana Easy Close Metal a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Safety 1st a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Safety 1st najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Safety 1st zábrana Easy Close Metal
Právě si prohlížíte...

963,- Kč