Sada vstupních nástrojů BlackHawk

Sada vstupních nástrojů BlackHawk
26 999 26 999 863
26 999,- Kč

Původní cena: 26 999,- Kč


Hodnocení:


Sada vstupních nástrojů BlackHawk z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Toparmyshop a budete spokojení s dodaným Sada vstupních nástrojů BlackHawk .

Detailní informace

Od uvedení před 5 lety se Dynamic Entry’s Tactical Backpack Series™ stala standardním vybavením ozbrojených složek po celém světě. Praktický set obsahuje nejdůležitější vstupní nástroje pro speciální jednotky. Aby řada Dynamic Entry® lépe splňovala požadavky uživatelů, neustále čerpáme nové poznatky z terénu.
BOLTMASTER BOLT CUTTER™ (DE-BM) - Vysoce kvalitní pákové kleště n...a bezpečnostní zámky, řetězy, ploty atd. Mají speciálně tepelně ošetřené řezné hrany a tím dosahují nejlepší dostupné kvality. Rukojeti jsou elektricky nevodivé až do 100 000 V.
THUNDERMAUL™ (DE-TM) - Sekyra a kladivo v jednom kompaktním nástroji. Má elektricky nevodivou rukojeť až do 100 000 V, do které se nezapichují střepy a jiné ostré předměty a která je samozhášecí, se systémem sure-grip eliminujícím vyklouznutí z rukou a kovanou hlavu z uhlíkové oceli.
SPECIAL OPERATIONS HALLAGAN TOOL™ (DE-SOHT) - Vidlice a páčidlo. Nářadí netvoří jiskry a je elektricky nevodivé až do 100 000 V. Nástroj má rukojeť, do které se nezapichují střepy a jiné ostré předměty, je samozhášecí a ergonomicky tvarovaná, což snižuje možnost sklouznutí rukou na pracovní konec nástroje. Ve spojení s nástroji z řady Thunder Sledge je nástroj účinný na překonání visacích zámků.
MANUAL ENTRY TOOL PACK™ (60ME00BK) - Praktický nosný systém pro vstupní nástroje Dynamic Entry’s Tactical Backpack Series™. Pouzdro je vyrobeno z 1000D (denier) NyTaneon® nylon a vyplněné pěnou, má plně nastavitelné ramenní a bederní popruhy, oddělené kapsy a fixační popruhy pro každý nástroj. Je velmi odolné a spolehlivé i v těch nejextrémnějších situacích.
 
Důležitá poznámka: Tento BLACKHAWK výrobek je určen výhradně pro vojenské, policejní a bezpečnostní síly!

Produkt je výrobek značky Blackhawk!®.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sada vstupních nástrojů BlackHawk a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Blackhawk!® a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Blackhawk!® najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada vstupních nástrojů BlackHawk
Právě si prohlížíte...

26999,- Kč