Sada kouřovodů pro peletová kamna - Ø 80 mm - uhlíková ocel - kompletní řešení

Sada kouřovodů pro peletová kamna - Ø 80 mm - uhlíková ocel - kompletní řešení
3 699 3 399 2045
3 699,- Kč

Původní cena: 3 399,- Kč


Hodnocení:


Sada kouřovodů pro peletová kamna - Ø 80 mm - uhlíková ocel - kompletní řešení z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Sada kouřovodů pro peletová kamna - Ø 80 mm - uhlíková ocel - kompletní řešení .

Detailní informace

Sada kouřovodů pro peletová kamna s rychlou a snadnou instalací Se sadou kouřovodů pro peletová kamna značky MSW můžete rychle a snadno přejít na cenově výhodnou a moderní formu vytápění. Kompletní řešení od výrobce MSW vám nabízí vše, co potřebujete k připojení peletových kamen ke stávajícímu komínu. Díky nastavitelné délce a průměru prvků 80 mm nabízí sada flexibilní řešení pro téměř všechny prostory a všechna oblíbená kamna na pelety. kompletní sada – obsahuje 3 kouřovody (100 cm + 2 x 50 cm), kus ve tvaru T s krytem, 2 kolena (45° + 90°), d...ržák, kryt proti větru, podložku a silikonové těsnění kompatibilita – díky průměru 80 mm ideální pro běžná peletová kamna flexibilita – lze podle potřeby rozšířit o prvky požadované délky jednoduchá instalace – snadné sestavení odolnost – vyrobeno z odolné, vysoce pevné uhlíkové oceli

Produkt je výrobek značky Msw ,distribuovaný s EAN kódem 4062859188601.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sada kouřovodů pro peletová kamna - Ø 80 mm - uhlíková ocel - kompletní řešení a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Msw a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Msw najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada kouřovodů pro peletová kamna - Ø 80 mm - uhlíková ocel - kompletní řešení
Právě si prohlížíte...

3699,- Kč