Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Sada akvarelový fix SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev - 12% sleva

-12%
Sada akvarelový fix SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sada akvarelový fix SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Kreativní svět a budete spokojení s dodaným Sada akvarelový fix SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev .

Zlevněné zboží

Sada SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev - akvarelový fix se štětečkem   Obsahuje: 6 x akvarelový fix  SOLO GOYA - kadmium žlutá, rumělková červená, tmavě hnědá, indigo modrá, olivová zelená, okrová a hnědá havana Typický charakter tekoucího akvarelu vzniká při kontaktu SOLO GOYA akvarelového fixu s vodou. Koncentrovanou barvu lze kdykoli rozetřít s vodou a na papíru SOLO GOYA, který je vhodný pro akvarel vzniká krásná akvarelová malba. Umělci a kreativci oceňují snadnou manipulaci s fixem a pružný štětcový hro...t pro jemné linky i intenzivní barevné plochy. Malování vodou nebo v kombinaci s Blenderem SOLO GOYA umožňuje dosáhnout nejjemnějších odstínů a intenzivních barevných přechodů. Po dokončení se hotová práce uloží do desek, aby se ochránily barvy. Vlastnosti 17 zářivých odstínů, 1 Blender akvarelový fix s pružným štětcovým hrotem koncentrovaný, průhledný inkoust bez zápachu znovu rozpustné barvy (vytváří tak v kombinaci s vodou akvarelový efekt na savém papíru, vhodném pro akvarelovou malbu) na vodní bázi Blender pro dokonalé přechody na malování, vybarvování, kaligrafické nápisy atd. vyrobeno v Německu Vhodné pro širokou škálu uměleckých papírů, ale pro akvarelový efekt je třeba použít papíry vhodné na akvarel Náš tip: Abyste nemuseli, při rozmývání barev, neustále namáčet štětec do vody, doporučujeme používat štětce s vodní nádržkou https://www.kreativnisvet.cz/vyhledano/?sqtxt=1815  

Produkt je výrobek značky Solo Goya ,distribuovaný s EAN kódem 4000798118839.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sada akvarelový fix SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Solo Goya a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Solo Goya najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sada akvarelový fix SOLO GOYA TEPLÉ BARVY 6 barev
Právě si prohlížíte... - 12% sleva

345,- Kč