Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ,

Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ,
Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ,
Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ,
Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ,

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ, z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ, .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA se rychle stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Svým maximálním příkonem 450 W vám poskytne dostatečný výkon pro vysávání. Akční rádius je úctyhodných 8,8 m, díky nimž pohodlně dosáhnete i do posledního koutu. Sací výkon Vysoce výkonný EffiTech Motor se postará o dokonalý sací výkon, který dokáže posbírat i ta nejmenší snítka prachu při menší spotřebě energie. Sá...ček do vysavače Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA má celkový objem 4,5 l, což vede k méně frekventované výměně a pohodlnému využivání spotřebiče. Hladký skluz Speciální sací hadice ještě více podporuje hluboké čištění vysokých koberců a zajišťuje hladný skluz. Zcela jistě vás potěší příznivá hladina hluku, jež dosahuje hodnoty 69 dB, což nijak nenarušuje komfort vašeho sluchového aparátů. Kompaktní Hygiena+ sáčky jsou vybaveny samozavírající klapkou, která zajistí, že při výměně nepříjdete do kontaktu s prachem. Celková konstrukce a kompaktní rozměry v kombinaci se čtyřmi otočnými kolečky umožňuje skvělou manipulaci a pohyb po prostoru. Unikátní filtrační systém Allergy+ zachycuje až 99,98 % alergenů, které by mohly způsobovat dýchací potíže. Tímto získáte kvalitnější vzduch ve všech místnostech. Teleskopická trubice Teleskopiská trubice se postará o zvýšení komfortu při uklízení, kdy si budete moci její výšku nastavit podle svých představ a vyvarujete se tak nepříjemným bolestem zad. Dvě vrstvy filtrace tvořené pěnovým filtrem před motorem a speciálním filtrem na vstupu vzduchu zajistí odfiltrování až 99,98 % vysátého prachu. Ekologické & Úsporné Jedinečná záruka opravitelnosti v horizontu 10 let. Výrobek byl navržen tak, aby byl snadno opravitelný a Rowenta se zavázala, že budou jeho náhradní díly k dospozici na skladech. Při poškození je tedy značné snažší a finančně příjemější vyměnit pouze část celého přistrojem, než zakoupit nový z důvodu nedostupnosti náhradních dílů.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003388940.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ, a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO6859EA POUŽITÉ,
Právě si prohlížíte...

2653,- Kč