Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA

Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA
Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA
Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA
Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Homeandcook a budete spokojení s dodaným Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA .

Detailní informace

Klíčové vlastnostiSáčkový vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ RO7481EA se rychle stane nepostradatelným pomocníkem ve vaší domácnosti. Nabízí příkon 400 W, takže je energeticky úsporný, avšak díky Effiewatts technologii je jeho výkon srovnatelný s vysavačem s příkonem 2 200 W! Poskytne vám tak dostatečný výkon pro vysávání, aniž by "užíral" z vaší peněženky. Navíc má akční rádius úctyhodných 11 m, díky nimž pohodlně dosáhnete i do posledního koutu místnosti, aniž byste museli přendávat kabel do jiné zásuvky.Extrémně tichýJistě vás potěší i v...elmi tichý chod vysavače - dosahuje hlučnosti pouhých 57dB, což se vyrovná běžné konverzaci. V příslušenství pak najdete speciální kartáč, se kterým pohodlně vysajete i hustší koberce. Přes trubici a výsuvnou kovovou trubici nasaje výkonný vysavač s příkonem 750 W prach do objemného 4,5l sáčku. Nečistoty projdou přes permanentní filtr Allergy+, který nemusíte nikdy umývat ani vyměňovat. Proto se Rowenta Silence Force Allergy+ perfektně hodí i jako vysavač pro alergiky: v sáčku Hygiene+ s automatickým uzavíráním se prach a nečistoty usadí a zpět již nemohou, takže během vysávání nebude docházet k víření prachu, což ocení především rodiny s malými dětmi nebo astmatici a alergici.Nová řada Silence Force přináší vyšší účinnost a nabízí nejlepší výsledky ve své třídě při úklidu koberců i tvrdých podlah, filtraci prachu a energetické účinnosti.Nejdůležitější parametrySáčkový vysavač s úsporným příkonem 400 WVelmi nízká spotřeba energieHlučnost jen 58 dBObjem sáčku na prach a nečistoty: 4,5 lAllergy+ filtrační systém se Silence Force filtrem zachytí až 99,98 % alergenůEffiTech motor se stará o sací výkon, který nevynechá jedinou nečistotuHygiene+ sáčky se samozavírající se klapkouAkční rádius: až 11 m, proto skvěle vysajete každý koutKompaktní rozměry4 zcela otočná kolečka zajistí skvělou manipulaciPříslušenství: podlahová hubice Power Air, parketová hubice Softcare, Mini turbokartáč, štěrbinová hubice XL, štěrbinová hubice Precision Flex, hubice na čalounění, teleskopická kovová trubka, multifunkční nástavecU všech našich produktů s patentovaným štítkem Effiwatts jsou inženýři značky Rowenta hrdí na to, že vám mohou zaručit sací výkon vysavače při až 5x nižší spotřebě elektrické energie.

Produkt je výrobek značky Rowenta ,distribuovaný s EAN kódem 3221614007132.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Rowenta a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Rowenta najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Sáčkovy vysavač Rowenta Silence Force Allergy+ 57dB 5 RO7481EA
Právě si prohlížíte...

5999,- Kč