Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l

Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l
Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l
Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l
Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l .

Detailní informace

Rychlovarná konvice Concept RK3320 Objem 1,7 l S rychlovarnou konvicí RK3320 uvaříte na jedno naplnění až 7 šálků vašeho oblíbeného horkého nápoje. Je vyrobená z ušlechtilé nerezové oceli, takže je velmi odolná a bude vám dlouho sloužit. Díky velkému vodoznaku budete mít dokonalý přehled o množství vody uvnitř konvice. Hlavní spínač slouží současně jako kontrolka provozu, která se červeně rozsvítí vždy, když je konvice zapnutá. Kvalitní zpracování Konvice RK3320 je osazena konektorem britské značky STRIX, který je zárukou nejvyšší kvality a pro...dlužuje životnost spotřebiče. Jednoduchá manipulace a snadná údržba Konvice je opatřena tlačítkem pro snadné otevření víka a velkým plnicím otvorem pro pohodlné plnění vodou. Hladké dno se skrytým topným tělesem zamezuje usazování nečistot. Filtr proti vodním usazeninám je vyjímatelný, takže ho můžete kdykoliv dle potřeby vyčistit. Praktický je i plně otočný podstavec s prostorem pro uschování přebytečného kabelu, na který můžete konvici postavit z jakéhokoliv úhlu. Bezpečnost na prvním místě Konvice je vybavena trojnásobným bezpečnostním systémem. Ten vám zaručí, že se konvice automaticky vypne po dosažení bodu varu, pokud ji sejmete z podstavce nebo v okamžiku, kdy ji omylem zapnete prázdnou. Hlavní spínač slouží jako kontrolka provozu a rozsvítí se vždy, když konvici zapnete. Nechybí ani protiskluzové nožičky pro zajištění větší stability.

Produkt je výrobek značky Concept ,distribuovaný s EAN kódem 8595631010457.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

489,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Concept a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Concept najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rychlovarná konvice Concept RK3320, nerez, 1,7l
Právě si prohlížíte...

649,- Kč