Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek byl použit. Robotický vysavač Úžasně praktický a mimořádně účinný robotický vysavač Rowenta Smart Force Cyclonic Connect nabízí kombinaci cyklonové technologie s aktivním motorizovaným turbokartáčem Výsledkem je nejlepší robotický vysavač ve své třídě, který si poradí s prachem na všech typech podlah včetně koberců. Tento vysavač se dostane všude a je vybaven vysoce sofistikovanou technologií Robart s kombinací kamery a laserového paprsku pro přesnou navigaci všude, kde to potřebujete – vysavač se vy...hýbá stěnám, nábytku i pádu ze schodů, takže zajišťuje bezproblémový a bezpečný úklid. Bezproblémový úklid s dlouhou životností Tento vysavač se dostane všude a je vybaven vysoce sofistikovanou technologií Robart s kombinací kamery a laserového paprsku pro přesnou navigaci všude, kde to potřebujete – vysavač se vyhýbá stěnám, nábytku i pádu ze schodů, takže zajišťuje bezproblémový a bezpečný úklid. Tento výrobek s dlouhou životností doplňuje technologie digitálního bezkartáčového motoru, která přináší optimální výsledky v kompaktním formátu a dlouhodobě vysoký výkon. Možnost připojení k chytrému telefonu vám nabízí plnou kontrolu a praktické funkce včetně interaktivních reportů o činnosti vysavače. Vysoce výkonná lithiová baterie poskytuje až 60 minut provozu. Účinné automatické vysávání Zažijte nevídané pohodlí se smart technologiemi pro automatické vysávání se skvělými výsledky a mimořádně účinnou cyklonovou technologií. Výkonné vysávání prachu z koberce Vysoce výkonná cyklonová technologie v kombinaci s aktivním motorizovaným turbokartáčem zajišťuje účinný úklid všech typů povrchů, dokonce i koberců. Vysoce sofistikovaný navigační systém Technologie Robart kombinující kameru s laserovým paprskem zajišťuje vysoce přesnou navigaci v reálném čase, extrémní pokrytí všech typů povrchu, bezpečný pohyb a šetrné zacházení s nábytkem. Připojení k chytrému telefonu K robotickému vysavači se můžete připojit pomocí pokročilé aplikace pro chytrý telefon, která poskytuje vysokou úroveň interakce a kontroly, včetně reportů o činnosti, nastaveném týdenním provozu a informací o údržbě. Technologie baterie LI-ION Vysoce výkonná lithiová baterie v odolném designu zajišťuje dobu chodu až 60 minut a je vybavena technologií chytrého nabíjení s funkcí rychlého nabití, která umožňuje dobít baterie jen tolik, aby se vysavač mohl rychle vrátit k nedokončenému úklidu. Digitální bezkartáčový motor Nová technologie digitálního bezkartáčového motoru zajišťuje optimální úroveň výkonu a dlouhou životnost v kompaktním formátu. Týdenní programování Úklidové cykly lze naprogramovat pomocí chytrého telefonu a do paměti lze uložit až 7 programů na celý týden.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003385963.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rowenta RR 8021 WH POUŽITÉ, NEOPOTŘEBENÉ ZBOŽÍ
Právě si prohlížíte...

8218,- Kč