Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1

Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1
Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1
Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1
Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1 z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1 .

Detailní informace

S reproduktory Logitech® Surround Sound Speakers Z906 si budete užívat realistický surround zvuk ve filmové kvalitě. Díky tomuto zvukovému systému se zvukem beroucím dech o celkovém výkonu 500 W se u vás stane každý filmový večer premiérovou párty. Certifikát THX® vám zaručuje, že zvuk uslyšíte přesně tak, jak má znít, a integrované digitální dekódování 5.1 promění zvuk kódovaný v Dolby® Digital nebo DTS™ na surround zvuk plný detailů - uslyšíte realisticky jak jásot davu, tak i kroky blížící se zezadu. Současně lze zapojit až šest audio přístr...ojů, mimo jiné televizor, přehrávač Blu-ray™/DVD, DVD rekordér, Xbox 360®, PLAYSTATION®3, Wii®, iPod® a stereo zařízení. Ovládací konzola s dobře čitelným displejem se začlení naprosto dokonale do vašeho domácího zařízení obývacího pokoje, a to díky svému kompaktnímu designu. A s bezdrátovým dálkovým ovládáním budete mít váš požitek z poslechu vždy pod kontrolou a nemusíte přitom ani vstát z pohovky. Vhodné pro: počítač, iPod, MP3 přehrávač, televizor, přehrávače Blu-ray™ a DVD a jiné audio zdroje s digitálním optickým výstupem, digitálním koaxiálním výstupem, výstupem cinch nebo 3,5 mmPlayStation®2, PLAYSTATION®3, Xbox 360® nebo Wii™ (připojení přes AV kabel, který je součástí dodávky hrací konzole)Technické parametryHodnotaPřipojení2 digitální optické vstupy · 1 digitální koaxiální vstup · 1 6-kanálový přímý vstup · 1 vstup cinch · 1 vstup 3,5 mmRMS subwoofer165 WVýstup pro sluchátkaAnoDruh přenosuSvázaný kabelBarvaČernáCelkové RMS500 WVybaveníRealistický zvuk 5.1 ve filmové kvalitě pro filmy, hry a hudbuCertifikovaný systém reproduktorů THX® o výkonu 500 WVčetně ovládací konzole a bezdrátového dálkového ovládáníObsah baleníReproduktory Kabely reproduktorů 6-kanálový přímý kabel (1,8 m) Stohovatelná ovládací konzola Bezdrátové dálkové ovládání 3 baterie typu AAA Návod k obsluze.

Produkt je výrobek značky Logitech ,distribuovaný s EAN kódem 5099206023536.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1 a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Logitech a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Logitech najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reproduktory Logitech Z906 Surround 5.1
Právě si prohlížíte...

11612,- Kč