Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Repasovaný mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B černý

Repasovaný mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B černý

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Repasovaný mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B černý z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Gourmet KávaZískejte tento produkt se slevou z obchodu Gourmet Káva a budete spokojení s dodaným Repasovaný mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B černý .

Detailní informace

plně funkční, ale vrže po namletí viz video, proto nízká cena https://www.icloud.com/photos/#0fd0Bi77O9JrTl1vhwWYgBaBQ Elektrický mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B od norské značky Wilfa, je kvalitní elektrický mlýnek pro zkušené ale i začínající domácí baristy. V elegantním černém provedení! Tato novější verze přichází s inovovaným stejnosměrným motorem pro tišší a přesnější fungování mlýnku. Disponuje ochranou proti zaseknutí kávy v mlýnku (přetížení motoru), které se velmi zřídka mohlo stát v dřívější verzi. Stejně jako všechny kvalitní elektrick...é mlýnky má i tento mlecí kameny z kvalitní oceli. Zrna nejsou sekána, ale jsou drcena jedno o druhé. Mlecí kameny jsou robustní a zajišťují rychlé a dokonalé mletí. Hlavní předností mlýnku Wilfa Svart je citlivé nastavení hrubosti mletí (cca 70 stupňů od jemného po hrubé). Mlýnek Wilfa Svart v kostce: Příkon: 160WProfesionální mlýnek s ocelovými kamenyKapacita: 250g Funkce časovače do 30 sekund (namele Vámi požadovaný objem)Tělo z nerezové oceliVyjímatelný zásobník na kávu z plastu s UV filtremTlačítko vypnutí / zapnutíIntegrovaný prostor pro kabel4 doporučené hrubosti dle typu přípravy kávy - Moka konvice, Aeropress, Filtrovaná káva a French Press (není vhodný pro mletí na espresso, nebo tureckou kávu)Protiskluzové nožičkyRozměry (vxšxh): 28 x 16 x 9 cm Hmotnost: 1960g Doporučeno European Coffee Brewing centreVyrobeno v Norsku Jedná se repasovaný funkční mlýnek se zárukou 6 měsíců, výrazná sleva :)

Produkt je výrobek značky Wilfa.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 0 g
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Repasovaný mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B černý a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Wilfa a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Wilfa najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Repasovaný mlýnek Wilfa Svart CGWS-130B černý
Právě si prohlížíte...

2190,- Kč