Reer Sada péče Baby Care 5 kusů - 19% sleva

-19%
Reer Sada péče Baby Care 5 kusů
391 480 1351
391,- Kč

Původní cena: 480,- Kč


Hodnocení:


Reer Sada péče Baby Care 5 kusů z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným Reer Sada péče Baby Care 5 kusů .

Zlevněné zboží

Návod k použití Správná péče o novorozence je pro vás obzvláště důležitá. První jemné vlásky na hlavě a jemné prstíky potřebují speciální péči, která je individuálně přizpůsobena zvláštním potřebám vašeho dítěte. Baby Care sada péče z reer byla navržena speciálně pro novorozence. Každá položka je určena pro šetrnou péči o vlasy a bezpečné ošetření nehtů. Všechny předměty jsou vyrobeny z materiálů bez obsahu BPA. Pro každodenní péči o vlasy První jemné dětské vlásky potřebují odpovídající jemnou péči. Kartáč s měkkými štětinami z přírodních vlas...ů šetrně pečuje o vlasy a jemně masíruje citlivou dětskou pokožku hlavy. Hřeben zajišťuje snadné a šetrné odstranění kolébkové čepičky. Zaoblené špičky chrání jemnou pokožku hlavy a jemně ji masírují. Pro bezpečnou péči o nehty Příliš dlouhé nehty mohou děti snadno poškrábat a zranit. Nůžky na nehty se zaoblenými čepelemi zajišťují přesné a kontrolované zkracování nehtů. Zaoblené hroty a protiskluzové otvory pro uchopení umožňují obzvláště bezpečnou péči o nehty. Ostré hrany pak můžete vyhladit integrovaným pilníkem kleštiček na nehty. Kleštičky na nehty jsou ideální pro jednoduché zkracování drobných nehtů. Díky pogumované zadní straně zajišťuje bezpečnou manipulaci. Ideální na cesty Sadu doplňuje praktický úložný kufřík. Díky kompaktním rozměrům ji lze snadno uložit do tašky na pleny nebo do kabelky. Takže je vždy připraven k použití, i když jste na cestách. Pouzdro lze bezpečně uzavřít pomocí zipu. Obsah je tak chráněn před znečištěním a nic se neztratí. Díky elastickým poutkům je v kufříku pořádek - vše má své místo a je vždy po ruce. Prostor navíc Kromě standardní výbavy nabízí kufr další prostor pro důležité pomůcky, které by na cestách neměly chybět. Integrovaná kapsa je ideálním místem pro náplasti, malé masti nebo čípky. Na volná přídavná poutka lze snadno připevnit další předměty. Například teploměr nebo malé zubní kartáčky lze bezpečně a čistě přepravovat. Podrobnosti o produktu: Pro péči o dítě doma i na cestách Velmi kompaktní S integrovanou kapsou např. na náplasti Materiál: ocel/plast Bez obsahu BPA Rozsah dodávky: 1 x kartáč na vlasy s přírodními štětinami 1 x hřeben na strupy se zaoblenými špičkami 1 x kleštičky na nehty (s integrovaným pilníkem) 1 x nůžky na nehty s bezpečnostní špičkou 1 x pouzdro

Produkt je výrobek značky Reer ,distribuovaný s EAN kódem 4013283810217.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Materiál: PVC
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Reer Sada péče Baby Care 5 kusů a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Reer a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Reer najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Reer Sada péče Baby Care 5 kusů
Právě si prohlížíte... - 19% sleva

391,- Kč