Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

RECARO Dětská sedačka AVAN I SIZE Fibre Black

RECARO Dětská sedačka AVAN I SIZE Fibre Black

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


RECARO Dětská sedačka AVAN I SIZE Fibre Black z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným RECARO Dětská sedačka AVAN I SIZE Fibre Black .

Detailní informace

Podrobnosti o produktu: i-Size / Věk: od narození do cca 15 měsíců. Energii pohlcující novorozenecká vložka: Kromě maximální ochrany zaručují energii pohlcující boční materiály vložky pohodlnou polohu novorozence při ležení. i-Size : Oboustranný transport podle UN R129 pro maximální bezpečnost. Intuitivní centrální nastavení pásů se systémem HERO, vaše dítě lze bezpečně a snadno připoutat do autosedačky. Pěna autosedačky automobilové kvality: Pěna se dokonale přizpůsobí tvaru těla vašeho dítěte a poskytuje maximální pohodlí. Nastavitelná ergono...mická rukojeť pro přenášení: Rukojeť má optimální tvar pro snadné přenášení a lze ji nastavit do několika poloh. Potažené jazyky popruhů: Potažené jazyky popruhů se při vysokých teplotách nezahřívají a chrání tak citlivou pokožku vašeho dítěte. Patentovaný systém popruhů HERO: Jednotka ramenních polštářků, ramenních popruhů a opěrky hlavy zabraňuje kroucení a sklouzávání popruhů a zajišťuje bezpečné a snadné zapínání. Intuitivní ovládání: jednodušší než kdy dříve: všechny důležité funkce lze ovládat intuitivně a snadno. Advanced Boční Protection (ASP): Integrované boční chrániče absorbují energii v případě možného bočního nárazu. Výškově nastavitelná opěrka hlavy s integrovaným vedením bezpečnostních pásů: Nabízí snadné individuální nastavení pro rostoucí dítě a podporuje tak ergonomickou polohu sezení. Systém cirkulace vzduchu zajišťuje mimořádně pohodlné sezení na dlouhých cestách. Otvory ve vnější skořepině a síťované vložky v potahu sedadla zajišťují nepřetržitou cirkulaci vzduchu a přísun čerstvého vzduchu. Extra velká sluneční stříška Cestovní systém: Díky speciálnímu systému Adapter (prodává se samostatně) můžete dětskou autosedačku Avan snadno a rychle připojit ke kočárkům a odrážedlům RECARO (prodávají se samostatně). Modular es System: Kojenecké nosítko Avan se připojuje k základně Avan/Kio (prodává se samostatně) pouhým jedním kliknutím. Pro rostoucí dítě lze základnu Avan/Kio Base kombinovat s nosítkem Kio Re board až do věku 4 let. Způsob upoutání dítěte/dítěte: 3bodový systém pásů. Způsob instalace v autě: vlastní 3bodový pás vozidla (nebo se základnou). Instalace: proti směru jízdy Rozměry a hmotnost: Rozměry (délka x šířka x výška): 66 x 44 x 59 cm Plocha sedadla (délka x šířka): 23 x 23 cm Opěradlo (délka x šířka): 23 cm: 37 - 48 x 21 cm Hmotnost výrobku: 4,1 kg Materiál a péče: Materiál potahu: 100 % polyester Pokyny pro údržbu: praní na 30 °C; žehlení při nízké teplotě; nebělit; nevhodné do sušičky prádla Součástí dodávky je: Součástí dodávky je dětská sedačka. Sluneční stříška Návod k použití Upozornění: Základna station a kočárek nejsou součástí dodávky.

Produkt je výrobek značky Recaro ,distribuovaný s EAN kódem 8050038142717.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: černá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

RECARO Dětská sedačka AVAN I SIZE Fibre Black a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Recaro a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Recaro najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RECARO Dětská sedačka AVAN I SIZE Fibre Black
Právě si prohlížíte...

5852,- Kč