Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

Rebozo Be Lenka Pavučinka - Galaxy

Rebozo Be Lenka Pavučinka - Galaxy

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Rebozo Be Lenka Pavučinka - Galaxy z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu BeLenka Europe a budete spokojení s dodaným Rebozo Be Lenka Pavučinka - Galaxy .

Detailní informace

Materiál: 100% bavlnaGramáž po vyprání: cca 300 g/m2 Rebozo je krátkým šátkem, který je možné používat na mnoho způsobů: jako šátek na nošení dětí, při relaxačních cvičeních, jako šátek na speciální Rebozo cvičení v těhotenství, během porodu a po porodu. Šátek Lenka Rebozo má šířku 70 cm a délku 1,8 m. Jak nosící pomůcku jej maminky využijí na jednoduché úvazy s krátkým šátkem nebo s externími ring slingovými kroužky na způsob Ring Sling. (RS kroužky nejsou součástí balení.) Šátky Lenka Rebozo mají krásné originální dizajny a gramáž, která zaji...stí pohodlné nošení během celého období nošení. Navzdory vyšší gramáži šátek nevyžaduje zanášení, je tedy možné jej používat ihned. V těhotenství se Rebozo používá na relaxační a uvolňující cvičení, při kterých se provádí jemné kolísavé pohyby bříška. Během porodu se speciálními technikami s tímto šátkem pomáhá mamince se zvládáním porodních bolesti a kontrakcí. O těchto metodách si můžete přečíst více v našem článkuRebozo techniky. VYROBENÉ NA SLOVENSKU

Produkt je výrobek značky Be Lenka ,distribuovaný s EAN kódem 8585056000577.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Modrá
  • Hmotnost: 0.75 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Rebozo Be Lenka Pavučinka - Galaxy a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Be Lenka a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Be Lenka najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Rebozo Be Lenka Pavučinka - Galaxy
Právě si prohlížíte...

1490,- Kč