Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Raketový sporák - 2 místa na vaření

Raketový sporák - 2 místa na vaření

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Raketový sporák - 2 místa na vaření z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Raketový sporák - 2 místa na vaření .

Detailní informace

Rocket Stove je ideální volbou pro outdoorové nadšence, kteří potřebují stabilní a efektivní varnou plochu. Díky kompaktní konstrukci jej můžete bez námahy přepravovat a během chvilky postavit krb. Nabízí dvě varné plochy, na kterých můžete variabilně používat holandské trouby, litinové pánve nebo podobné nádobí, které odolává vysokým teplotám. Robustní konstrukce z uhlíkové oceli a žáruvzdorná povrchová úprava činí z vařiče Rocket Stove vynikající vařič pro kempování nebo na zahradu. Je rychle sestavitelný a bezpečně stojí na čtyřech stabilníc...h nohách. Jako palivo stačí použít dřevo, uhlí nebo pelety, které se přikládají na mřížku z boku do vnitřního prostoru, aby se oheň rozhořel. Plamen můžete kdykoli sledovat prostřednictvím pozorovacího okénka. Uzavřený systém s vysokou trubkou kamen soustřeďuje teplo tak, abyste ho mohli ještě efektivněji využít k vaření, pečení nebo grilování. Nad trubkou je otevřená police ze dvou vzájemně se křížících vzpěr, na kterou můžete bezpečně umístit pánve a hrnce. Přímo nad topeništěm se navíc nachází varná deska, kterou rovněž využijete k vaření. Díky kompaktní konstrukci můžete venkovní kamna na dřevo snadno přenést na jakékoli místo, kde je chcete používat.

Produkt je výrobek značky Uniprodo ,distribuovaný s EAN kódem 4062859189967.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Raketový sporák - 2 místa na vaření a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Uniprodo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Uniprodo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Raketový sporák - 2 místa na vaření
Právě si prohlížíte...

3099,- Kč