Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Žádný podobný produkt nenalezen, zkuste vyhledávač a jiná slova!

RADIÁLNÍ KULICKOVÉ LOŽISKO 6308 2Z

RADIÁLNÍ KULICKOVÉ LOŽISKO 6308 2Z

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


RADIÁLNÍ KULICKOVÉ LOŽISKO 6308 2Z z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

FonetipZískejte tento produkt se slevou z obchodu Fonetip a budete spokojení s dodaným RADIÁLNÍ KULICKOVÉ LOŽISKO 6308 2Z .

Detailní informace

Radiální kuličkové ložisko, jednořadé, DIN625 Radiální kuličková ložiska patří díky své mnohostranné použitelnosti a přiměřené ceně k nejprodávanějším druhům ložisek. Přijímají radiální a axiální síly a jsou vhodná pro vysoké otáčky. Na základě konstrukčních znaků se radiální kuličková ložiska hodí pro velké množství použití. Radiální kuličková ložiska UBC jsou tak tepelně ošetřená, že mohou být nasazena i při provozní teplotě o 150 °C. Radiální kuličková ložiska s oboustrannými krycími kotouči Znak dosazení 2Z za číslem typu poukazuje na dva o...boustranně upevněné krycí kotouče. Krycí kotouče chrání vnitřek ložiska před vnikáním nečistot a jiných cizích těles. Při otáčení vnějšího kroužku dosahují tato ložiska ovšem nejvýše 40 % mezního počtu otáček. Oboustranně přikrytá radiální kuličková ložiska výrobce UBC jsou ošetřena pro dlouhou životnost, proto nevyžadují údržbu. Radiální kuličková ložiska s oboustrannými krycími kotouči Znak dosazení 2Z za číslem typu poukazuje na dva oboustranně upevněné krycí kotouče. Tato těsnění, která se skládají z ocelového vyztužení kaučukového pláště, a na vnitřním kroužku uzavírají těsnicí chlopní, mají vysoké ochranné působení proti špíně a vlhkosti. Syntetický kaučukový materiál je odolný proti mnohým agresivním médiím. Oboustranně přikrytá radiální kuličková ložiska výrobce UBC jsou ošetřena pro dlouhou životnost, proto nevyžadují údržbu.Technické parametryHodnotaPočet otáček (max.)12000 ot./minTyp (výrobce)6203 2RSRozměr, O40 mmRozměr, délka12 mmVnější O40 mmPrůměr otvoru17 mm

Produkt je výrobek značky Ubc Bearing ,distribuovaný s EAN kódem 6931179400886.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

RADIÁLNÍ KULICKOVÉ LOŽISKO 6308 2Z a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Ubc Bearing a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Ubc Bearing najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

RADIÁLNÍ KULICKOVÉ LOŽISKO 6308 2Z
Právě si prohlížíte...

186,- Kč