PVA Hydrospol Náhradní punčocha PVA Mesh Refill 7m - 50mm

PVA Hydrospol Náhradní punčocha PVA Mesh Refill 7m - 50mm
189 189 699
189,- Kč

Původní cena: 189,- Kč


Hodnocení:


PVA Hydrospol Náhradní punčocha PVA Mesh Refill 7m - 50mm z kategorie sport, outdoorové aktivity, rybaření, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Chytapust a budete spokojení s dodaným PVA Hydrospol Náhradní punčocha PVA Mesh Refill 7m - 50mm .

Detailní informace

Náhradní PVA micro-mesh punčocha v průměru 25mm, 35mm a návinu 7 m je pletená z kvalitních japonských vláken formou hustého micro-meshe. Náhradní PVA micro-mesh punčocha v průměru 25mm, 35mm a návinu 7 m je pletená z kvalitních japonských vláken formou hustého micro-meshe. PVA náhrady jsou vhodné k doplnění punčochy na prázdný tubus. Naše punčochy můžete plnit sypkými materiály nebo drobnými peletami, aniž by Vám zvolená směs propadávala úpletem. Čas rozpustnosti závisí na teplotě vody. V teplé vodě se doba rozpadu pohybuje okolo 45 sekund, nao...pak v ledové vodě to může být až 8 minut. Veškerý náš PVA program je vhodný pro celoroční použití.
Průměr 25 mm je vytvořen z 26 PVA vláken Průměr 35 mm je vytvořen z 36 PVA vláken Průměr 50 mm je vytvořen z 36 PVA vláken Obsah balení: 1x PVA punčocha 7 m

Produkt je výrobek značky Pva Hydrospol.

Procházet zboží z kategorie Sport Pva Hydrospol, Outdoorové aktivity Pva Hydrospol, Rybaření Pva Hydrospol.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PVA Hydrospol Náhradní punčocha PVA Mesh Refill 7m - 50mm a další podobné zlevněné zboží z kategorie sport sleva, outdoorové aktivity sleva, rybaření sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Pva Hydrospol a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Pva Hydrospol najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PVA Hydrospol Náhradní punčocha PVA Mesh Refill 7m - 50mm
Právě si prohlížíte...

189,- Kč