Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

PROMETHEUS BICYCLES ® Dětské kolo 12 v bílé a černé barvě od 3 let s tréninkovými koly

PROMETHEUS BICYCLES ® Dětské kolo 12 v bílé a černé barvě od 3 let s tréninkovými koly

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


PROMETHEUS BICYCLES ® Dětské kolo 12 v bílé a černé barvě od 3 let s tréninkovými koly z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Pink or blueZískejte tento produkt se slevou z obchodu Pink or blue a budete spokojení s dodaným PROMETHEUS BICYCLES ® Dětské kolo 12 v bílé a černé barvě od 3 let s tréninkovými koly .

Detailní informace

Úplně první kolo! Optimální pro malé začátečníky. VLASTNOSTI: BEZPEČNOSTNÍ BALÍČEK PROMETHEUS: s hliníkovým zvonkem, podložkami pod řídítka, úchyty na řídítka, reflexními protiskluzovými prvky Pedal e, ochranou řetězu, blatníky, košíkem, odnímatelnými tréninkovými koly a extra velkými odrazkami kolem dětského kola. DĚTEM PŘÁTELSKÝ BRZDOVÝ SYSTÉM: Zadní kolo s kolečkovou brzdou - nezbytnost pro každé kolo této velikosti. Hliníkové brzdy V-Brake od společnosti HAWK na předním kole. Dva nezávislé brzdové systémy, jak to vyžaduje zákon pro bezpečná... dětská kola. Absolutně individuálně nastavitelné dívčí kolo s vysoce kvalitními hliníkovými komponenty a velkým rozsahem nastavení - Řídítka s nastavitelnou výškou a úhlem sklonu. Kvalitní tiger , pohodlné a výškově i úhlem sklonu nastavitelné dětské sedlo. EDICE 2021: Komponenty jsou vysoce kvalitní tiger , vzhled je dynamičtější a dodává celému dětskému kolu skvělý vzhled - počínaje rámem se vzorem květin a motýlů přes navržené detailní prvky až po výběr sportovně-elegantních bílých plášťů. Naše dětská kola mají mohutný a dokonale proporcionální vzhled a byla navržena tak, aby skutečně upoutala pozornost. Podrobnosti o produktu: Rám: Velmi robustní rám z vlnitých ocelových trubek s nízkým schodem a vícevrstvým nátěrem odolným proti nárazu. Pohon: Uzavřený spodní držák ISO se čtvercovou osou CrMo a slitinovými ložiskovými pouzdry. Řídítka: Řízení s kuličkovými ložisky, hliníkovým představcem a bezpečnostními podložkami Ráfky a pneumatiky: Hliníkové ráfky na extra silných 31 cm (12 palců) pneumatikách s bílými stěnami. Brzdová páka vhodná pro děti s funkcí pohodlného nastavení Brzdová páka: Brzdová páka HAWK vhodná pro děti, nastavitelná v šířce úchopu. Ver sand se dodává z 85 % smontovaný, konečná montáž trvá min. 20 minut. Snadno pochopitelný, podrobný a ilustrovaný návod k montáži s přiloženým návodem k použití včetně nářadí. Špičkové zpracování, čisté sváry - speciálně navržený rám dětského kola vypadá sportovně, aniž by se malí jezdci museli obejít bez nízkého nájezdu. Výška sedla: přibližně 44-54 cm Výška řídítek: přibližně 62-67 cm Výška rámu: přibližně 20 cm Hmotnost: přibližně 8,0 kg Délka kroku: od 35 cm Věk: od cca 3 let (výška cca 95 cm) Pozor Používejte s ochrannými pomůckami! Nepoužívat v silničním provozu!

Produkt je výrobek značky Prometheus Bicycles ,distribuovaný s EAN kódem 4270002125728.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Barva: Bílá
  • Styl: Univerzál
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

PROMETHEUS BICYCLES ® Dětské kolo 12 v bílé a černé barvě od 3 let s tréninkovými koly a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Prometheus Bicycles a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Prometheus Bicycles najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

PROMETHEUS BICYCLES ® Dětské kolo 12 v bílé a černé barvě od 3 let s tréninkovými koly
Právě si prohlížíte...

3912,- Kč