Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Přepravní kufr - voděodolný - 29,7 l - černý - kolečka - teleskopická rukojeť

Přepravní kufr - voděodolný - 29,7 l - černý - kolečka - teleskopická rukojeť

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Přepravní kufr - voděodolný - 29,7 l - černý - kolečka - teleskopická rukojeť z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Expondo a budete spokojení s dodaným Přepravní kufr - voděodolný - 29,7 l - černý - kolečka - teleskopická rukojeť .

Detailní informace

Voděodolný přepravní kufr s měkkým polstrováním Lehký a robustní zároveň: V přepravním kufru značky Steinberg Basic můžete uložit fotoaparáty, objektivy, baterie nebo notebooky a další elektronické vybavení. Kufr je odolný proti prachu a vodě. Díky odolné pryskyřici TSU-19 je lehký a přenosný. Přesto je ochranný kufr nárazuvzdorný. Vaše vybavení je bezpečně uloženo uvnitř v předem vytvarované pěně. Díky teleskopické rukojeti můžete kufr pohodlně táhnout za sebou na 2 kolečkách s hladkým chodem. objem – nabízí spoustu místa díky kapacitě 29,7 l ...polstrování – uvnitř vypolstrován měkkou pěnou ochrana – odolný proti prachu a vodě podle třídy ochrany IP67 univerzální využití – pro bezpečnou přepravu fotoaparátu a elektronického příslušenství odolnost – vyrobeno z lehkého a nárazuvzdorného materiálu

Produkt je výrobek značky Steinberg Basic ,distribuovaný s EAN kódem 4062859172747.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přepravní kufr - voděodolný - 29,7 l - černý - kolečka - teleskopická rukojeť a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Steinberg Basic a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Steinberg Basic najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přepravní kufr - voděodolný - 29,7 l - černý - kolečka - teleskopická rukojeť
Právě si prohlížíte...

3499,- Kč