Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou

Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou
Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou
Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou
Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou .

Detailní informace

Přenosný mini kompresor Bluetouch Přenosný mini kompresor Bluetouch se stane praktickým pomocníkem pro dofouknutí míče, kola nebo koloběžky doma i na cestách. Multifunkční kompresor kapesních rozměrů nejenže umožňuje během jedné minuty nafouknout až 28,7 litrů vzduchu, ale díky funkci powerbanky s kapacitou 6000 mAh lze s jeho pomocí současně dobíjet i svůj mobilní telefon. Kompresor kapesních rozměrů Bezdrátový přenosný kompresor se stane vítaným pomocníkem nejen do garáže, ale i na cesty. Nejenže se díky svým kapesním rozměrům vejde prakticky... kamkoli, ale díky široké sadě nástavců v balení lze s jeho pomocí jednoduše nafouknout míče, pneumatiky od kol, motorek nebo koloběžek či dokonce nafukovací bazének. Spousta praktických funkcí Kompresor zaujme několika praktickými funkcemi pro rychlé a přitom bezpečné nafukování. Díky přednastavené funkci Stop se automaticky vypne po dosažení nastaveného tlaku, umožňuje měřit aktuální tlak v pneumatikách a díky výběru ze čtyř režimů dohuštění lze zvolit vhodný režim dle toho, zda dohušťujete automobil, motocykl, jízdní kolo nebo míč. Dobíjejte svůj mobilní telefon Vedle svých kompaktních rozměrů a nízké hmotnosti zaujme kompresor Bluetouch i velkým a přehledným displejem. Vedle možnosti výběru vlastní jednotky tlaku potěší také praktickou funkcí powerbanky s velkou kapacitou 6000 mAh, která vám umožní dobít na cestách váš mobilní telefon i bez přístupu k elektrické zásuvce.

Produkt je výrobek značky Bluetouch ,distribuovaný s EAN kódem 8594161629672.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Bluetouch a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Bluetouch najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přenosný mini kompresor Bluetouch s powerbankou
Právě si prohlížíte...

1709,- Kč