Přehoz na postel se vzorem CRATA 220x240 cm, světle šedý/krémový

Přehoz na postel se vzorem CRATA 220x240 cm, světle šedý/krémový
399 399 1754
399,- Kč

Původní cena: 399,- Kč


Hodnocení:


Přehoz na postel se vzorem CRATA 220x240 cm, světle šedý/krémový z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Výprodej povlečení a budete spokojení s dodaným Přehoz na postel se vzorem CRATA 220x240 cm, světle šedý/krémový .

Detailní informace

Materiál přehozu 100% polyester 100% polyester se využívá k výrobě látek a dalších produktů. Řadí se mezi nejpoužívanější textilní materiál. Syntetický polyester se nemačká, je odolný, pevný, lehký a navíc se snadno udržuje. Polyesterová vlákna nepohlcují tolik vlhkosti a rychle usychají. Kruhový průřez vláken dodává polyesterovým textiliím hedvábný vzhled a mírný lesk. Barva přehozu Šedá Dnes opravdu oblíbená a trendy, barva mnoha kombinací. Zkuste i vy vykouzlit moderní pokoj s dekou v šedém tónu. Barva stínu působí přirozeně a pohodlně ji zk...ombinujete s barvenými doplňky ve vaší ložnici nebo pokoji. Skvěle vypadá spolu s pastelovými barvami nebo klasickou bílou. Krémová Přírodní interiér snadno vytvoříte krémovým odstínem, ten vnese do vaší ložnice nebo pokoje klid a rovnováhu. Nádech venkova a jistou dávku elegance se vám podaří vykouzlit s krémovými doplňky. Krémovou deku lehce sladíte s elementy v zemitých tónech. Své zalíbení nalezne na vesnici i v městském bytě. Rozměr přehozu 220 x 240 cm Přehoz na postel o velikosti 220 x 240 cm je určený především pro dvoulůžkové postele i postele s prodlouženou délkou. Díky délce 240 cm zastelete polštáře i přikrývky bez větších problémů. Rozměr 220 x 240 cm doporučujeme pro postele o velikosti 140/160/180/200 x 200 cm, tedy klasické manželské postele. Tento přehoz nemusíte žehlit Mnoho materiálů používaných k výrobě přehozů není nutné žehlit. Vlastníte-li tedy přehoz z vlny, polyesteru, mikroflanelu nebo bambusu, pak ji žehlit nemusíte. Stačí pouze vyprat a usušit. Ihned po vyprání přehoz vypněte pomocí kolíčků na sušák, čímž zabráníte mačkání. Bavlněné přehozy je možné po vyprání a usušení vyžehlit, tím zachováte jejich původní hladký vzhled. Důkladná péče o vaše přehozy se vyplatí. Nechcete přehozy žehlit? Žehlení je vaše noční můra, pak si vyberte přehoz, který žehlit nemusíte. Přehozy z polyesteru, mikroflanelu nebo bambusu se nežehlí, po vyprání a usušení stačí pečlivě poskládat. Pokud žehlička není váš kámoš, vybírejte z rozmanité nabídky přehozů z nežehlivých textilií. Doporučená teplota praní přehozu je 30 °C Praní při teplotě 30 °C je velice šetrný a ekologický způsob, jak vyprat prádlo včetně přehozů, efektivně a jemně. Při praní na 30 °C chráníme nejen peněženku a přírodu, ale také jednotlivá vlákna textilie a jejich barvy. Na tuto teplotu můžete šetrně prát přehozy z bambusu, bavlny i polyesteru. Vhodným pracím programem je také ruční praní. Současné prací prostředky jsou tak účinné, že zajistí dokonalé vyprání i při nižší teplotě. Bavlna snese i vyšší teplotní stupeň, pro zachování stálosti barev a tvaru doporučujeme však maximálně 40 °C. U syntetických materiálů a bambusových vláken dodržujte teplotu praní na 30 °C.

Produkt je výrobek značky Textilomanie.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Přehoz na postel se vzorem CRATA 220x240 cm, světle šedý/krémový a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Textilomanie a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Textilomanie najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Přehoz na postel se vzorem CRATA 220x240 cm, světle šedý/krémový
Právě si prohlížíte...

399,- Kč