Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg

Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg
Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg
Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg
Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg .

Detailní informace

Parní pračka Whirlpool W8 W046WB EE Předem plněná pračka Whirlpool W8 W046WB EE nabízí elegantní vzhled, díky kterému se hodí do každé domácnosti. Přináší obrovskou kapacitu bubnu pro až 10 kg prádla a při odstřeďování nabízí až 1400 otáček za minutu. Díky své nízké spotřebě se řadí do energetické třídy A. Pračka vás zajisté potěší i svým jednoduchým ovládáním a přehledným displejem. Na výběr máte z 15 pracích programů, které vám nabídnou vhodný přesně pro váš typ oblečení. Vše snadno nastavíte pomocí intuitivního ovládání. 6. smysl & ZEN Díky ...inovativní technologii 6. smysl pračka myslí za vás. Program, který zvolíte, a množství vloženého prádla jí stačí k tomu, aby si upravila délku praní a také spotřebu vody a energie na optimální úroveň. Zkrátka dělá vše pro to, aby praní bylo maximálně efektivní: abyste se mohli vždy těšit z vynikajících výsledků a současně i z 45% úspor za energie a vodu! V kombinaci s motorem ZEN DirectDrive s přímým napojením na buben pračky je 6. smysl zárukou nejvyšší kvality péče o prádlo. Parní péče Pára má v oblasti péče o prádlo nezastupitelnou roli. A v případě této pračky se bez ní rozhodně neobejdete. Výkon praní můžete například vylepšit přídavnou funkcí Aktivní pára, která v průběhu cyklu odstraní bakterie z vláken. Parní funkce FreshCare+ je zase ideální v případech, kdy mokré, vyprané prádlo zůstává v bubnu a vy nemáte možnost je ihned vyndat. Až 6 hodin po skončení cyklu udrží vaše oblečení za pomocí páry a jemných pohybů bubnu nepomačkané a v příjemné svěžesti. Zároveň FreshCare+ zabraňuje tvorbě zápachu uvnitř pračky. A pokud vaše oblečení nevyžaduje praní, ale rádi byste je alespoň osvěžili, vyrovnali v záhybech nebo zbavili pachů, můžete využít program Osvěžení párou 20'. Bude se vám hodit i v případě, že budete mít na spěch, protože cyklus trvá pouhých 20 minut! Automatické dávkování Proč se trápit tím, kolik pracího prostředku nalít do dávkovače? Objemný zásobník AutoDose můžete naplnit, co se do něj vejde, on si už pak sám odměří přesné množství detergentu podle zvoleného programu a množství prádla v bubnu. Nemusíte se už obávat blednutí barev nebo kratší životnosti tkanin způsobených nedostatečným či naopak nadměrným dávkováním. AutoDose vyřeší otázku optimálního množství pracího prostředku za vás, a ještě vám zajistí až o 1/3 méně plýtvání! Účinné sprchování Systém oplachování WaterSave napomáhá lepšímu rozpouštění pracího prostředku a zvyšuje účinnost máchání. Přes svůj ohromný výkon vám ušetří až 56 % vody. Součástí trysky WaterSave je vnitřní osvětlení, díky kterému už v bubnu nepřehlédnete a nezapomenete ani ten nejmenší kus oblečení.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437618833.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Whirlpool W8 W046WB EE, A, 10kg
Právě si prohlížíte...

18229,- Kč