Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg

Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg
Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg
Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg
Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg .

Detailní informace

Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE Předem plněná pračka Whirlpool FFD 10469 BCV EE nabízí elegantní vzhled, díky kterému se hodí do každé domácnosti. Přináší obrovskou kapacitu bubnu pro až 10 kg prádla a při odstřeďování nabízí až 1400 otáček za minutu. Díky své nízké spotřebě se řadí do energetické třídy A. Pračka vás zajisté potěší i svým jednoduchým ovládáním a přehledným displejem. Vše snadno nastavíte pomocí intuitivního ovládání. Rychlý program Mějte vypráno již za půl hodiny díky programu Rychlé praní 30'. Invertorový m...otor Tento inovativní motor má zásadní podíl na tichém a efektivním provozu pračky. Dopřejte si klid a domácí pohodu, i když zrovna perete. Odložený start Díky možnosti odloženého startu si můžete sami zvolit kdy má praní začít s praním. Jednoduše naskládáte prádlo do pračky a nastavíte, za kolik minut či hodin se má spustit. Toto chytré řešení vám poskytuje více možností v plánování vašeho volného času. Dětský zámek Pračka je vybavena dětskou pojistkou. Po jejím aktivování se zablokuje ovládací panel, aby nemohlo dojít k náhodnému nastavení. Oblékejte se do svěžího prádla Parní funkce FreshCare+ se postará o to, aby vaše oblečení bylo dlouho svěží - a to až 6 hodin po skončení pracího cyklu. Dosahuje toho s pomocí páry ve spojení s jemnými pohyby bubnu a pomalými obousměrnými kmity. Díky 6. Smyslu pračka myslí za vás Tato chytrá technologie je schopná rozpoznat množství a materiál náplně, na základě kterých pak zvolí ideální nastavení pracího cyklu, aby se vašim oděvům dostalo té nejlepší péče. Zároveň je 6. Smysl přívětivý k životnímu prostředí, protože šetří vodu a energii, a tedy i váš domácí rozpočet. Prádlo můžete mít připravené za 20 minut! Pokud vaše oblečení právě nevyžaduje praní, ale rádi byste je alespoň osvěžili, vyrovnali v záhybech nebo zbavili pachů, můžete využít program Steam Refresh. Bude se vám hodit i v případě, že budete mít na spěch, protože cyklus trvá pouhých 20 minut! Za tuto dobu program Steam Refresh spotřebuje méně než dvě sklenice vody. Ta se přemění na páru, která proniká do vláken. Výsledkem je krásně svěží prádlo, které můžete hned hodit na sebe, bez nutnosti žehlení. Zatočte se skvrnami Prací cyklus lze přizpůsobit úrovni zašpinění prádla. Funkce Clean+ nabízí úrovně Intenzivní, Denní a Rychlé. Program, který ocení každý alergik Parní program Steam Hygiene během cyklu odstraní z vláken až 99,9 % bakterií a alergenů. Tato přirozená dezinfekce se o vaše oblečení skvěle postará i při nízkých teplotách a obejde se bez chemických přípravků. Je tedy ideálním řešením pro alergiky a pro každého s citlivou a jemnou pokožkou.

Produkt je výrobek značky Whirlpool ,distribuovaný s EAN kódem 8003437628252.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Whirlpool a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Whirlpool najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Whirlpool FFD 10469 BCV EE, 10 kg
Právě si prohlížíte...

12999,- Kč