Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN

Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Předem plněná pračka Romo RWF2271L Volně stojící předem plněná pračka Romo RWF2271L se stane nepostradatelnou součástí vaší domácnosti. Kapacita bubnu pojme až 7 kg prádla a maximální rychlost odstřeďování sahá k 1200 otáčkám za minutu. Díky efektivní hospodárnosti spočívající v nízké spotřebě elektřiny a vody si vysloužila zařazení do energetické třídy D. Rychlý program 15 min. Program ideální pro téměř nenošené oblečení bez zašpinění, které nevyžaduje důkladné praní, ale rádi bys...te je alespoň osvěžili. Mějte již za 15 minut prádlo osvěžené, bez zbytečného plýtvání vody a elektřiny! Odložený start Do výbavy sušičky Romo patří také praktická funkce odložený start, která umožňuje nastavit začátek cyklu s časovým posunem až o 12 hodin. Krátké / rychlé programy Jistě oceníte programy, které vám ušetří čas a zároveň vyperou vaše prádlo důkladně a efektivně. Autodiagnostika Chytrá technologie, která vás prostřednictvím displeje sama upozorní např. na zavřený přívod vody, ucpaný odtok nebo zanesený filtr. Při komunikaci se servisem pak pomůže určit závadu, případně se díky ní obejdete bez návštěvy opraváře. Automatická detekce množství prádla Pračka Romo si sama dokáže zjistit aktuální množství a typ prádla. Podle toho následně upravuje v průběhu praní délku programu a rychlost odstřeďování. Je to další z mnoha vychytávek, která vám ušetří čas a peníze, a přitom s perfektními výsledky praní. EKO systém Speciálně vyvinutý systém v odpadní hadici jednoduše zabraňuje úniku prášku při prvním cyklu praní a dovoluje rozpustit a plně využít až 100 % prášku ve vodní lázni. Se systémem EKO, kterým jsou vybaveny všechny pračky Romo, lze až o 1/3 snížit dávkování pracích prostředků. Odolné topné těleso Pračka Romo je vybavena speciálním topným tělesem, jejíž ochranný povrch pomáhá prodlužovat životnost spotřebiče. Zároveň brání nárůstu spotřeby energie.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462541.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Romo RWF2271L, D, 7 kg OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

8606,- Kč