Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg

Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg
Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg
Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg
Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg .

Detailní informace

Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2 Předem plněná automatická pračka LG FA124V9BAP2 se stane vašim skvělým pomocníkem v každé domácnosti. Mezi hlavní přednosti se řadí její velmi nízká spotřeba, která znamená nejen šetrnost k životnímu prostředí, ale především k vašim financím. Objem bubnu je 81 l a pojme až 12 kg prádla. Intuitivní ovládání vám zajistí dotykový LED displej, s pomocí kterého si lehce vyberete ideální program pro daný typ oblečení. Pračka disponuje mnoha funkcemi a technologiemi, které vám zjednoduší život. Jednou z velkých ...předností je možnost přidání zapomenutých kousků oblečení během praní díky Add Item. Nebo si můžete nastavit začátek praní s časovým odstupem 3 - 19 hodin díky funkci Odložený start. A to není zdaleka všechno! Hygienicky čisté prádlo bez alergenů Účinný boj proti alergenům, díky technologii LG Steam+TM. Prachoví roztoči už nebudou mít šanci šířit další respirační onemocnění. Funkce využívá působení páry, jež zničí až 99,9 % alergenů a zamezí pomačkání prádla až o 30 %. S TurboWash™360° máte vypráno již za 39 minut! Technologie TurboWash™360° se důkladně postará o vaše oblečení za méně než hodinu. Se čtyřmi aktivními tryskami na osprchování prádla čistou vodou je každé máchání navíc efektivnější. Přesné dávkování Prostorný zásobník ezDispense lze naplnit až 35 dávkami pracího prostředku. Pračka si pak na každý jednotlivý cyklus uvolní potřebné množství bez plýtvání. Chytré praní na míru Inteligentní systém praní AI DD™ každou várku automaticky zváží a detekuje jemnost vláken. Na základě takto získaných informací pak provádí takové prací pohyby, které vaše oblečení nepoškodí, ale zároveň účinně vyperou.

Produkt je výrobek značky Lg ,distribuovaný s EAN kódem 8806091684448.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Lg a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Lg najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním LG FA124V9BAP2, A, 12 kg
Právě si prohlížíte...

25990,- Kč