Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN

Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Pračka s předním plněním LG F610V10RABW Předem plněná automatická pračka LG F610V10RABW se stane vašim skvělým pomocníkem v každé domácnosti. Mezi hlavní přednosti se řadí její velmi nízká spotřeba, která znamená nejen šetrnost k životnímu prostředí, ale především k vašim financím. Objem bubnu je 42 l a pojme až 8,5 kg prádla. Intuitivní ovládání vám zajistí dotykový LED displej. Vybírat můžete hned ze 14 programů, takže vždy zvolíte ten správný pro daný typ oblečení. Pračka dispon...uje mnoha funkcemi a technologiemi, které vám zjednoduší život. Jednou z velkých předností je možnost přidání zapomenutých kousků oblečení během praní díky Add Item. Nebo si můžete nastavit začátek praní s časovým odstupem 3 - 19 hodin díky funkci Odložený start. Hygienicky čisté prádlo bez alergenů Účinný boj proti alergenům, díky technologii LG Steam+TM. Prachoví roztoči už nebudou mít šanci šířit další respirační onemocnění. Funkce využívá působení páry, jež zničí až 99,9 % alergenů a zamezí pomačkání prádla až o 30 %. S TurboWash™360° máte vypráno již za 39 minut! Technologie TurboWash™360° se důkladně postará o vaše oblečení za méně než hodinu. Se čtyřmi aktivními tryskami na osprchování prádla čistou vodou je každé máchání navíc efektivnější. 10letá záruka na motor Bezkartáčový motor Inverter Direct Drive™ je přímo napojen na buben pračky. Přímý pohon zajišťuje úsporu energie, snížení hluku a méně vibrací. Motory Direct Drive se vyznačují také delší životností a proto je na motor poskytnuta záruka 10 let. Chytré praní na míru Inteligentní systém praní AI DD™ každou várku automaticky zváží a detekuje jemnost vláken. Na základě takto získaných informací pak provádí takové prací pohyby, které vaše oblečení nepoškodí, ale zároveň účinně vyperou. Využijte možnosti WiFi připojení k ovládání na dálku Připojení pračky k WiFi vám ještě více rozšíří už tak široké možnosti. Díky technologii ThinQ™ například nemusíte pračku ovládat jen z domu, ale prakticky odkudkoli. Třeba i z práce. Další výhodou je možnost stahovat nové cykly. Inteligentní pračka vám zkrátka dává přístup k nejnovějším inovacím.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003433404.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním LG F28V9GW2W OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

16237,- Kč