Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN

Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN
Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Pračka s předním plněním Candy RO4 1274DWME/1-S Předem plněná pračka Candy RO4 1274DWME/1-S s kapacitou pro 7 kg prádla a až 1200 otáčkami za minutu patří do skupiny úsporných spotřebičů s energetickou třídou A. Hlavní předností této pračky z řady Candy RapidÓ je možnost propojení se smartphonem, které vám přináší spoustu způsobů pro zefektivnění praní a úsporu vašeho času. Široká nabídka pracích cyklů Vybírejte mezi 16 základními programy, které dodají vašemu prádlu přesně takovou... péči, jakou vyžaduje. Pokud potřebujete mít vaše oblíbené kusy oblečení připravené v co nejrychlejším čase, lze využít některý z 9 rychlých programů, které se o prádlo postarají za méně než 1 hodinu a vždy s dokonalým výsledkem. Snadný výběr programu provedete otočným knoflíkem, veškeré nastavení se zobrazí na přehledném LED displeji. Nelamte si hlavu s výběrem programu Nejste si jistí, který program zvolit? Snadná pomoc! Stačí hromadu prádla vyfotit vaším smartphonem a s pomocí funkce Snap & Wash najdete ten nejvhodnější cyklus na základě množství, materiálu a barvy prádla. Zároveň dochází k automatickému nastavení správné teploty a rychlosti odstřeďování na míru. Ovládejte spotřebič na dálku S pračkou Candy RapidÓ si nikdy nebudete připadat „jako pes u boudy“. Díky aplikaci simply-Fi můžete spotřebič ovládat a kontrolovat na dálku prostřednictvím vašeho chytrého telefonu. Začátek praní si bez potíží nastavíte třeba z práce. Zvolte funkci odložený start a mějte oblečení čerstvě vyprané v okamžik, kdy se vrátíte domů. Aplikace vám tím umožní věnovat ušetřený čas jiným věcem, což učiní váš život ještě pohodlnější. Vyslovte příkaz Aplikace simply-Fi lze také ovládat hlasem. Stačí vyslovit příkaz a pračka se už o všechno postará. Program, který ocení každý alergik Program Daily Hygiene čistí prádlo do hloubky vláken, aby tak zajisti maximální čistotu a hygienu vašeho oblečení za méně než 59 minut.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462558.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Candy RO41276DWMCRE-S OBAL POŠKOZEN
Právě si prohlížíte...

8852,- Kč