Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH

Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH
Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH
Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH
Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH
12 999 12 999 1351
12 999,- Kč

Původní cena: 12 999,- Kč


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH .

Detailní informace

Stop bakteriím Program Hygiene+ je ideální zejména pro malé děti a osoby s citlivou pokožkou. Postará se o dokonalé odstranění bakterií, mikroorganismů a pylů z vašeho oblečení, čímž zamezuje problémům s dýchacími cestami, nepříjemným vyrážkám a alergickým reakcím. Šetrné praní každé textilie Buben AquaWave® má speciální vzorek bubnu, se kterým se nemusíte bát ani zatrhnutí silonek. Postará se o šetrné, ale důkladné vyprání, aby byly vaše oblíbené kousky čisté a stále jako nové. Vyperte plnou pračku prádla za skvělých 28 minut! Plný koš prádla ...a málo času nemusí být námět na horor. S programem Denní Express můžete vyprat plnou pračku prádla při 30 °C už za 28 minut a strašáka v podobě prádelního koše přeperete levou zadní během chvilky. Dlouhý život pračky bez vodního kamene Hi-tech topení v pračkách Beko zaručuje dlouho funkčnost. Proti korozi a vodnímu kameni ho chrání poniklovaná vrstva, díky které má až 100x vyšší životnost oproti standardním topným tělesům a vy méně starostí. Bez skvrn a potřeby žehlit Jedinečná technologie SteamCure se postará o to, aby bylo prádlo jak čistší, tak i méně zmačkané. K tomu využívá páru, která v průběhu praní lépe uvolní nečistoty a v průběhu odstředění zase zabrání pomačkání. A navíc udrží pračku stále čistou. Ovládání telefonem i stažení vlastních programů Nainstalujte si aplikaci HomeWhiz do vašeho chytrého telefonu a spárujte ji s vaší pračkou Beko. Stahujte další programy, ovládejte pračku přes telefon, nebo si nechte poradit, jak prát co nejefektivněji. Konec osamělým ponožkám na dně koše Nečekejte se zapomenutou ponožkou do dalšího praní a přidejte ji k ostatním, i když už zrovna perete. S možností přidání prádla AddXtra lze v začátku vybraných programů rychle a bez čekání přidat všechny zapomenuté kousky, aniž byste museli resetovat program. Tichý provoz V samotném srdci pračky se nachází invertorový motor ProSmart, který funguje na principu elektromagnetizmu, čímž zajišťuje tichý provoz, nízkou spotřebu a dlouhou životnost. Zbavte se skvrn i bez předpírání Díky speciálnímu programu StainExpert™ zvládne pračka účinně odstranit až 24 druhů skvrn. Kombinování různých teplot, pohybů bubnu i délky praní spolehlivě vypere nečistoty, aniž byste museli oblečení ručně předpírat. Rychlé praní Potřebujete rychle vyprat pár kousků oblečení a mít je co nejdřív na sušáku nebo v sušičce? Poté se vám skvěle hodí program Xpress Super Short, který vypere 2 kg prádla za pouhých 14 minut. Ochrana proti zmačkání Někdy se může stát, že nemáte čas vyjmout prádlo z pračky hned po skončení programu. V takové situaci zasáhne automatická ochrana proti zmačkání prádla, která pohybuje bubnem až 8 hodin po doprání.

Produkt je výrobek značky Beko ,distribuovaný s EAN kódem 8690842539602.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Velikost: 850 mm
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

14 590,- Kč
13 990,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Beko a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Beko najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Beko XWTV107265CSH
Právě si prohlížíte...

12999,- Kč