Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU,

Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU,
Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU,
Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU,
Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU,

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU, z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU, .

Detailní informace

Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má pokozená dvířka a je z boku bouchlý. Předem plněná pračka Beko WTV 8744 CSXW0 spadá do energeticky úsporné třídy C a je tak šetrná k vašim nákladům. Kapacita bubnu je 8 kg a odstřeďování dosahuje rychlosti až 1400 ot./min., takže vaše prádlo bude téměř suché již při vytažení z pračky. Pračka disponuje funkcí přidat prádlo, takže můžete dát sbohem zapomenutým ponožkám. Jistě také oceníte možnost odloženého startu až o 24 hodin. Dlouhá životnost a nízké náklady Malá spotřeba, nízká hlučnost a dlouhá... živtonost. Pračka Beko myslí na vaši peněženku i životní prostředí. Invertorový motor ProSmart™ pračky Beko garantuje dlouhodobou kvalitu a spolehlivost, což potvrzuje 10letá záruka. Registrovat zakoupenou pračku Šetrné praní každé textilie Buben AquaWave® má speciální vzorek bubnu, se kterým se nemusíte bát ani zatrhnutí silonek. Postará se o šetrné, ale důkladné vyprání, aby byly vaše oblíbené kousky čisté a stále jako nové. Vyperte plnou pračku prádla za skvělých 28 minut! Plný koš prádla a málo času nemusí být námět na horor. S programem Denní Express můžete vyprat plnou pračku prádla při 30 °C už za 28 minut a strašáka v podobě prádleního koše přeperete levou zadní během chvilky. Čistá pračka stále jako nová Pračky Beko se umí postarat nejen o čistotu prádla, ale i samy o sebe. Program DrumClean je sestaven tak, aby rychlými a prudkými pohyby vody odstranil veškeré zbytky prášku, textiliií a aviváže a pračka tak byla stále čistá a věrně sloužila roky. Bez skvrn a potřeby žehlit Jedinečná technologie SteamCure se postará o to, aby bylo prádlo jak čistší, tak i méně zmačkané. K tomu využívá páru, která v průběhu praní lépe uvolní nečistoty a v průběhu odstředění zase zabrání pomačkání. A navíc udrží pračku stále čistou. Ovládání telefonem i stažení vlastních programů Stačí jen nainstalovat aplikaci HomeWhiz do vašeho chytrého telefonu a spárovat ji s pračkou Beko. A pak už můžete začít stahovat další programy, ovládat pračku přes telefon, nebo si vyhledat návody a rady na nejefektivnější praní. Konec osamělým ponožkám na dně koše Nečekejte se zapomenutou ponožkou do dalšího praní a přidejte ji k ostatním, i když už zrovna perete. S možností přidání prádla AddXtra lze u vybraných programů rychle a bez čekání přidat všechny zapomenuté kousky, takže žádná ponožka už nemusí čekat osamělá na dně koše.

Produkt je výrobek značky Neuvedeno ,distribuovaný s EAN kódem 2001003462480.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Použité


Podobné zboží značky a kategorie

499,- Kč
Detail

Podobné zboží se slevou

Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU, a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Neuvedeno a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Neuvedeno najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pračka s předním plněním Beko WTV 8744 CS XW0, 8kg VADA VZHLEDU,
Právě si prohlížíte...

6891,- Kč