Postřikovač tlakový zádový Neptun Super 360°, 15 l, KWAZAR

Postřikovač tlakový zádový Neptun Super 360°, 15 l, KWAZAR
3 663 3 663 1871
3 663,- Kč

Původní cena: 3 663,- Kč


Hodnocení:


Postřikovač tlakový zádový Neptun Super 360°, 15 l, KWAZAR z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Euro nářadí a budete spokojení s dodaným Postřikovač tlakový zádový Neptun Super 360°, 15 l, KWAZAR .

Detailní informace

Zádový tlakový postřikovač určený pro aplikaci chemických přípravků, postřiků a listových hnojiv.Vhodný do zahrad, sadů, skleníků, vinohradů a lesních školek.

Základní údaje: zádový tlakový postřikovač NEPTUN SUPER s ruční tlakovací pákou třístupňový systém filtrování postřikové kapaliny komprese tlaku v samostatném tlakovém zásobníku uvnitř nádrže praktický vodoznak pro přesné měření hladiny a objemu kapaliny postřikovač osazen těsněním NBR a v kritických místech FPM (VITON) míchací zařízení postřiku uvnitř nádrže bezpečnostní ventil pr...oti přetlaku regulační ventil pracovního tlaku na nádrži 1 - 3,5 bar moderní a ergonomická tlakovací páka s dlouhou životností barevné provedení, oranžová/černá vysoká spolehlivost, přesnost aplikace a výkonnost

Technické údaje: objem nádrže: 15 l
pracovní tlak: 1 až 3 bar max. pracovní tlak: 3,5 bar průtok: 0,5 až 1,8 l/min hmotnost postřikovače bez náplně: 4,3 kg

Základní výbava: postřikovací tyč: teleskopická 0,6 m - 1,2 m spouštěcí ruční pistole s filtračním sítkem a manometrem tryska plastová HC (kónická) otvorová s možností výměny nalévací horní sítko
zádové popruhy a popruhy kolem pasu s polstrováním praktický vodoznak pro přesné měření hladiny a objemu kapaliny v nádrži těsnění NBR a v kritických místech FPM (VITON) míchací mechanické zařízení postřiku uvnitř nádrže bezpečnostní ventil proti případnému přetlaku regulační ventil pracovního tlaku na nádrži: poloha I. min. 1 bar, poloha II. max. 3 bar zesílený plast dna nádrže pro lepší stabilitu sada náhradních dílů a příslušenství v balení (mazací olej, trysky, "O" kroužky)

Produkt je výrobek značky Kwazar ,distribuovaný s EAN kódem 5904447001550.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Hmotnost: 4.500 kg
  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Postřikovač tlakový zádový Neptun Super 360°, 15 l, KWAZAR a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Kwazar a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Kwazar najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Postřikovač tlakový zádový Neptun Super 360°, 15 l, KWAZAR
Právě si prohlížíte...

3663,- Kč