Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost - 10% sleva

-10%
Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost
Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost
Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost
Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - bez čela, vpravo nefunkční polohování, v nepřirozeném úhlu. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami postele Rolf v naší video recenzi Video recenze má ilustrativní charakter. Vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce postele Rolf. Luxusní polohovací boxspring Rolf Postel Rolf vznikla propojením moderní technologie v podobě elektrického motorového roštu s komfortem boxspringového systému. Prostorná postel je vybavená vysokým čelem, motorovým polohovacím roštem na dálkové ovládání.... Sami si tak můžete zvolit ideální polohu při čtení knihy či sledování televize. Pevné nožky zajišťují vysokou stabilitu. Vysoké čalouněné čelo poslouží i prakticky jako izolace od chladných stěn. Bytelná konstrukce snadno snese nosnost až 240 kg. Ložná plocha o rozměru 180x200 cm, nabízí velkorysý prostor pro 2 osoby. Postel se skládá ze dvou vrstev matrací a topperu. Spodní bonelová matrace má výšku 13 cm, vrchní taštičková 15 cm. Topper z PUR pěny o výšce 4 cm navíc disponuje snímatelným a pratelným potahem. Rozměry postele Rolf Výhody:​ moderní a elegantní styl kvalitní a odolné materiály bytelná konstrukce systém boxspring vysoké čelo motorový polohovací rošt spolehlivý motor dodání včetně matrací a topperu Provedení: potahový materiál: látka dekor potahu: aremis barva: hnědá materiál nožek: plast výška nožek: 5 cm nosnost postele: 240 kg výška ložné plochy: 56 cm rozměry lůžka: 180x200 cm rozměry postele: 200x115x209 cm Dodání: demontováno 5 samostatných balíků balík 1: 92x202x33 cm, hmotnost 66 kg balík 2: 92x202x33 cm, hmotnost 66 kg balík 3: 202x113x10 cm, hmotnost 19 kg balík 4: 91x201x23 cm, hmotnost 15 kg balík 5: 91x201x23 cm, hmotnost 15 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003434210.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Postel Boxspring Rolf s elektrickým polohováním - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

17999,- Kč