Tento produkt již není k dispozici, vyberte si podobný

Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost - 10% sleva

-10%
Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost
Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost
Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost
Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost

Zboží již není dostupné


Hodnocení:


Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

OKAYZískejte tento produkt se slevou z obchodu OKAY a budete spokojení s dodaným Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost .

Zlevněné zboží

Důvody zařazení do bazarového zboží - proražené dno, chybí matrace a topper. Fotografie poškození naleznete v galerii. Seznamte se s výhodami boxspringové postele Charles v naší video recenzi Video vystihuje nejvýznamnější vlastnosti a funkce postele Charles, která je součástí naší prémiové značky HENRY STYLE. Boxspring Charles - garance pohodlí a elegance Boxspringová postel Charles se stane dominantou každé ložnice. Zaujme vás svým moderním designem, poskytovaným pohodlím a množstvím praktických funkcí. Taková postel je velice komfortní a pro...storná a postará se o váš klidný spánek. Plocha lůžka o rozměrech 180x200 cm poskytuje dostatek prostoru k odpočinku. Dominantou postele je čalouněné 124 cm vysoké čelo, které je, stejně jako korpus postele, očalouněno příjemnou látkou Salvador připomínající samet. Celkový design pak doplňují lakované nožky z masivního dřeva s výškou 10 cm, což je dostačující prostor pro většinu robotických vysavačů. Díky neutrální béžové barvě se postel Charles hodí do takřka všech bytových interiérů. Postel lze doplnit taburetem, který vám přidá další praktický úložný prostor. Upozornění: Vyobrazené polštářky a přehoz nejsou součástí postele. Boxspring Charles skrývá nadstandardní úložný prostor Další z významných výhod boxspringové postele Charles je důmyslně ukrytý velký úložný prostor, který se nachází pod spodními matracemi. Přístupný je odklopením boční strany postele prostřednictvím kování s vestavěnými písty, které vám pomohou s zdvihem lůžka. Poslouží vám k uschování lůžkvin nebo např. sezónního oblečení. Rozměry boxspringové postele Charles Detail potahové látky Postel Charles je čalouněna kvalitní látkou Salvador. Prostřednictvím béžové barvy nenásilně zapadne do většiny interiérů ložnice. Látka je vyrobena z polyesteru a díky svému nápaditému prošití dodává boxspringové posteli moderní vzhled. VIDEO RECENZE KE KOMPLETNÍMU ŘEŠENÍ PRO VAŠI LOŽNICI Video recenze k ložnici Charles je ilustračního charakteru. Zobrazuje vybrané kompletní řešení ložnice včetně elektrospotřebičů. KOMPLETNÍ ŘEŠENÍ PRO VAŠI LOŽNICI Víme, jak ušetřit váš čas. Proto u nás najdete postel Charles spolu s doplňky tak, aby byl její nákup ještě snazší. Kompletní řešení pro vaši ložnici Výhody: elegantní boxspringová postel z naší prémiové značky HENRY STYLE moderní styl čalouněná konstrukce nadstandardně vysoké designové čelo velký úložný prostor možnost rozšířit o praktický taburet vyrobeno v České republice Provedení: materiál korpusu: lamino potahový materiál: polyester dekor: Salvador 2 barva: béžová nohy: dřevo - masivní buk (lakovaný), výška 10 cm rozměry ložné plochy: 180x200 cm výška ložné plochy: 73 cm nosnost postele: 220 kg celkové rozměry postele: 189x124x218 cm Dodání: demontováno balík 1/3: 94x42x203 cm, 45 kg balík 2/3: 94x42x203 cm, 47 kg balík 3/3: 127x18x193 cm, 31 kg

Produkt je výrobek značky Okay ,distribuovaný s EAN kódem 2001003432902.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Okay a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Okay najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Postel Boxspring Charles 180x200 cm, ÚP - II. jakost
Právě si prohlížíte... - 10% sleva

9449,- Kč