Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest Collector's Album + booster

Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest Collector's Album + booster
169 169 1791
169,- Kč

Původní cena: 169,- Kč


Hodnocení:


Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest Collector's Album + booster z kategorie nezařazené, se slevou kupte přes Chci.cz.

Získejte tento produkt se slevou z obchodu Veselý drak a budete spokojení s dodaným Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest Collector's Album + booster .

Detailní informace

Skvělé mini úložiště, které budete mít ihned po ruce a kde můžete uložit své oblíbené nové Pokémony! Navíc je zde 1 Booster z Silver Tempest, takže vaši sbírku karet Pokémon můžete rozjet rychle a levně. V tomto balení obdržíte mini sběratelské album s tematikou Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest, kde lze uschovat až 60 karet Pokémon! Kromě toho získáte také jeden Booster z edice Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest. Díky tomu můžete začít sbírat Pokémony snadno, rychle a levně! Balení Pokémon alba Silver Tempest s Boosterem obsahuj...e:
1x Mini sběratelské album na 60 karet
1x Booster karetní hry Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest (každý obsahuje 10 karet)
Informace o edici Sword and Shield 12 - Silver Tempest:
Edice Sword and Shield 12 - Silver Tempest vyšla 11. 11. 2022, obsahuje více než 190 karet včetně 15 nových Pokémonů V, jednoho silného Pokémona VMAX a 6 Pokémonů s novou mechanikou VSTAR. Jde o 12. edici z nové generace Sword and Shield, která vychází z videohry Pokémon Sword and Shield, a představuje nám nové Pokémony 8. generace a nové Pokémony V, VMAX a VSTAR. Z Pokémonů V zde najdeme: Serperior V, Chesnaught V, Reshiram V, Alolan Vulpix V, Omastar V, Regieleki V, Hisuian Arcanine V, Unown V, Mawile V, Ursaluna V, Skuntank V, Magearna V, Regidrago V, Lugia V a Ho-oh V. Z Pokémonů VMAX: Regieleki VMAX. Z Pokémonů VSTAR: Serperior VSTAR, Alolan Vulpix VSTAR, Unown VSTAR, Mawile VSTAR, Regidrago VSTAR, Lugia VSTAR. V edici se objeví také 3 blyštiví Radiant Pokémoni a celý speciální podset plný Trainer Gallery Pokémonů s jejich trenérů!

Produkt je výrobek značky Nintendo ,distribuovaný s EAN kódem 820650851049.

Sdílejte obsah s přáteli
Sdílet na Facebooku Sdílet na Twitteru Sdílejte na Pinterestu

Podrobné informace o produktu

  • Stav zboží: Nové


Podobné zboží značky a kategorie

Podobné zboží se slevou

Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest Collector's Album + booster a další podobné zlevněné zboží z kategorie nezařazené sleva, zde zakoupíte vždy výhodně.

Další informace o značce Nintendo a něco z její historie najdete na stránkách České Wikipedii nebo na Anglické Wikipedii.

Pokud jste u nás neuspěli zkuste značku Nintendo najít na srovnávači Heureka.cz nebo na Pricemania.cz.

Pokémon Sword and Shield - Silver Tempest Collector's Album + booster
Právě si prohlížíte...

169,- Kč